Regulament

Regulament PLAI 2022

Accesul în spațiul destinat evenimentului va avea loc doar cu 1 oră înaintea orei de începere, specificată în programul oficial al festivalului.

Păstraţi distanţa de siguranţă faţă de ceilalţi participanți și urmați fluxurile semnalizate de organizatori pentru intrare și ieșire.

În cadrul festivalului sunt disponibile 2 tipuri de bilete, astfel:

Bilet de o zi – conferă participantului dreptul de acces în Muzeul Satului Bănățean la toate concertele și activitățile derulate pentru ziua pentru care a fost achiziționat.

Bilete tip abonamente – conferă participantului dreptul de acces în locația Muzeul Satului Bănățean, la concertele și activitățile derulate în fiecare zi a festivalului în care locația este activă.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate online pe platforma entertix.ro și la fața locului în timpul evenimentului.

Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prețul Biletelor fără a fi nevoie de o înștiințare prealabilă.

Preschimbarea biletului de acces, a abonamentului sau a invitației la festival în brățară de acces este condiționată de îndeplinirea formalităților de acces la Festival, conform prevederilor prezentului Regulament.

Brățara de acces conferă deținătorului drepturile și obligațiile similare biletului de acces.

Brățările de acces vor avea culori și însemne distincte în funcție tipul de bilet achiziționat.

Participanții și vizitatorii au obligația purtării brățării pe mână, în loc vizibil, pe toată durata de valabilitate a acesteia.

Organizatorii își rezervă dreptul de a verifica integritatea brățărilor de acces la intrare și de oricâte ori consideră necesar în perimetrul festivalului.

Pierderea, avarierea sau distrugerea brăţării este responsabilitatea exclusivă a fiecărui vizitator sau participant la festival.

În cazul avarierii sau pierderii, brățara nu mai oferă participantului niciun drept acesta fiind obligat să îşi achiziţioneze un nou bilet sau să părăsească locația evenimentului.

Organizatorii nu vor schimba brăţările rupte, descusute sau lipite, acestea fiind considerate invalide.

Este interzis accesul pe perimetrul festivalului cu următoarele obiecte:

 • Articole pirotehnice.
 • Cuțite, arme și alte obiecte ascuţite/contondente.
 • Substanţe sau produse interzise.
 • Materiale inflamabile sau explozive.
 • Orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți.

Participanţii iau la cunoştinţă că în incinta festivalului este interzisă orice activitate comercială sau de publicitate, precum și promovarea unor produse, servicii, activități, idei, mișcări culturale sau politice, fără acordul scris al Organizatorului, indiferent de mijloace, fie că sunt activități online sau offline în cadrul Festivalului.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este interzisă utilizarea focului prin orice mijloace (amenajare de focuri de încălzire, de atmosferă sau orice alte metode de foc deschis, artificii) şi a materialelor inflamabile pe întreg perimetrul festivalului sau în apropierea acestuia.

Înotul în lacul aflat pe teritoriul Festivalului este interzis şi extrem de periculos.

 • Achizițiile din timpul festivalului se fac doar cu cardul/telefonul.
 • Accesul copiilor cu vârsta de până la 12 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de cel puțin un adult care deține un bilet valabil de acces.
 • Persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora au acces gratuit la PLAI.
 • Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
 • Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
 • Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video. Persoanele care apar pe înregistrările realizate nu pot avea nicio pretenţie faţă de organizatori, producători sau utilizatori.
 • Pe toată durata evenimentului înregistrările audio şi video pot fi realizate numai cu acordul în scris al organizatorilor. Fotografierea concertelor nu este permisă.
 • Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice.
 • Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica programul.
 • Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Prin participarea la acest eveniment accepți regulamentul intern şi eşti de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.