PLAI FESTIVAL 2021

 • Bicicle TeMe
  Bicicle TeMe
  Ne plac bicicliștii, de aceea vă încurajăm să veniți cu bicicletele la PLAI. Bicicle TeMe vor fi și ei prezenți cu un workshop în care te vor învăța cum să îți repari bicicleta.
 • OilRight
  OilRight
  În mâinile celor de la OilRight uleiul nedorit ce ne poluează planeta se transformă în lumânări parfumate. În același timp, ei creează și locuri de muncă pentru persoanele vulnerabile.

  Vino la PLAI să participi la un atelier unde vei învăța mai multe despre colectarea selectivă și cum să faci lumânări din ulei alimentar uzat.
 • Medina Coffee Roasters
  Medina Coffee Roasters
  Medina Coffee Roasters este o prăjitorie de cafea situată în cartierul Fabric. Ei vor aduce gustul cafelei la PLAI în cadrul unui atelier care te învață cum să îți prepari corect cafeaua. Deci dacă iubești cafeaua sau dacă ești doar curios să afli mai multe despre procesul prin care se face cafeaua, te așteptăm.
 • Doda Natural
  Doda Natural
  Învață notiuni elementare despre plantele medicinale benefice pielii, află cum îți poti face acasă propria alifie din plante si să îți pregătești propria apă micelara, alături de Doda Natural la atelierul de cosmetice naturale.
 • Sasa Bodeanu – Mindfulness
  Sasa Bodeanu – Mindfulness
  Fiind curios din fire, Sasa a căutat tot timpul să își înțeleagă experiențele. Să vadă ce poate descoperi nou despre el, dar a constatat de multe ori că nu înțelegea suficient de bine ce i se întâmplă și că metodele nu erau suficient de înțelepte și sistematice ca să reușească. Dacă ai nevoie de mai multă înțelegere și claritate atunci când vine vorba despre ceea ce trăiești (gânduri, emoții, senzații), l-am invitat la PLAI pe Sasa Bodeanu - Mindfulness să te ghideze.
 • Azvârlirea
  Azvârlirea
  Există multe moduri diferite de a arunca un frisbee, toate folosind propriile caracteristici unice. Hai la PLAI să descoperi care este modul tău preferat alături de Azvârlirea.
 • EduHub
  EduHub
  EduHub este un centru de limbi străine și de formare profesională în educație. Ei își doresc să ofere tuturor un mediu deschis și prietenos în care, prin metode non-formale și colaborative de învățare, oricine să poată acumula cunoștiințe noi în mod eficient. Haide la PLAI, la EduHub să ne împrietenim învățând și colaborând pentru un viitor mai bun!
 • Teatrul Basca
  Teatrul Basca – Atelier de storytelling
  Teatrul Basca este un spațiu de cercetare teatrală contemporană, unde se spun povești despre lume, realitate și oamenii din ea. A fost fondat în 2017 de Ana-Maria Ursu, Victor Dragoş şi Andrei Ursu. Echipa Basca face proiecte comunitare și artistice, într-un spațiu deschis tuturor, unde fiecare își poate împărtăși poveștile. Ei vor aduce la această ediție de PLAI un interesant atelier de storytelling.
 • Teatrul Basca
  Teatrul Basca – spectacol „Altă zi cu soare”
  Teatrul Basca aduce la PLAI „Altă zi cu soare”, un spectacol care este rezultatul unei colaborări între Asociaţia Solidart şi proiectul „Cămine în Mişcare” al Asociaţiei Prin Banat.

  Piesa se bazează pe evenimente reale care au avut loc în satul Zorani, judeţul Timiş în anii ’50, atunci când ţăranul Serafin Oproni s-a opus procesului de colectivizare.

  ALTĂ ZI CU SOARE de Andrei Ursu / cu: Benone Viziteu, Ana-Maria Ursu, Bogdan Spiridon, Alex Mihăescu, Costa Tovarnisky și Andrei Chifu
 • Timișoara la cutie
  Timișoara la cutie
  Timișoara la cutie este o joacă de-a orașul, prin care învățăm despre arhitectura, istoria și poveștile savuroase ale acestuia. Oamenii din spatele acestui proiect vă așteaptă alături de ei la PLAI, în cadrul unor ateliere și activități pentru copii mari și mici, create pe tiparul proiectului lor drag.
 • Psihoterapeut Alexandra Cotirta-Gruicin
  Psihoterapeut Alexandra Cotirta-Gruicin
  Psihoterapia este un subiect special despre care nu se discută suficient, încă. Subiecte ca atacurile de panică, relațiile interpersonale, explorarea identității de gen sau deciziile de carieră sunt câteva exemple cu care începe un proces de terapie. Dacă și pe tine te preocupă propria sănătate mintală, ai la dispoziție 20 de minute să discuți cu Psihoterapeut Alexandra Cotirta-Gruicin despre curiozitățile tale sau să îi spui povestea ta, într-un cadru sigur și confidențial.
 • Asociatia Little People Romania
  Asociatia Little People Romania
  Asociația Little People Romania este zi de zi alături de copiii bolnavi de cancer din România aratându-le un univers colorat, plin de speranță și mai puțin înfricoșător care să-i ajute să facă pași spre victorie. Puntea spre lumea de afară, spre normalitate, e asigurată de existența Comunității Temerarii, a tinerilor supraviețuitori de cancer, cei care sunt exemple de reușită în fața bolii.

  Haide la PLAI să participi la atelierele lor alături de Leul Curajos!
 • Școala Babel
  Școala Babel
  Școala Babel aduce în peisajul românesc modelul olandezo-flamand al educației experiențiale, adaptându-l la programa și contextul specific local.

  Redescoperă dragul de învățare. Haide la PLAI să alegi din atelierele lor sau treci pe la stand, explorează crafturi, povești, arte și viața de viitor licean. Școala Babel a pregătit activități pentru școlari și o zonă chill out dedicată preadolescenților. Vino și trăiește experiențe Babel ce te sprijină să te descoperi și să crești.
 • ONEshirt
  ONEshirt
  ONEshirt este o structură de economie socială care își propune să vorbească despre cumpătare și sustenabilitate în felul în care trăim.

  La colțul ONEshirt participanții vor învăța să facă personaje din deșeuri textile, vor avea opțiuni creative de a crea ceva nou dintr-un tricou și vor primi idei mai altfel legat de cum se pot repara diferite piese de îmbrăcăminte.
 • Irma Baloi
  Irma Baloi
  Pentru PLAI Irma ne propune o serie de ateliere

  Atelier pentru părinți: Cum îmi ajut copilul să învețe cu sens?
  Atelier pentru adolescenți: Tehnici de memorare
  Atelier pentru copii 7-15 ani: Magia chimiei - desenăm cu lămâie și săpun
 • Dan Ungureanu Illustration
  Dan Ungureanu Illustration
  Vrei să vezi cum ar arăta câteva fragmente celebre din poveștile tale preferate? Atunci te așteptăm la PLAI la un Atelier de ilustrație cu Dan Ungureanu Illustration ca să punem imagini în texte și texte în imagini.
 • Yoga cu Manu
  Yoga cu Manu
  Antrenează-ți trupul, sufletul și mintea la PLAI cu Yoga cu Manu.
 • Salvati Copiii
  Salvati Copiii
  Salvati Copiii este o organizație non-guvernamentală care apără și promovează drepturile copilului în România din 1990 prin dezvoltarea de programe educaționale, de protecție sociala, dobândind o expertiză recunoscută la nivel național.

  Ei vor promova la PLAI drepturile copilului prin ateliere de facepainting, lucru manual și un mic atelier de pictură.
 • Move to Improve - Parkour
  Move to Improve - Parkour
  Organizația Move to Improve s-a format cu scopul de a dezvolta mișcarea Parkour pe plan local și de a pune bazele unei comunități in jurul ei.

  Ei vor aduce la PLAI ateliere de Parkour pentru adulți și o zona de copii cu obstacole simple și cu un circuit "the floor is lava".
 • Ludic
  Ludic
  Ludic creează cu grijă haine pentru copii, din materiale organice ce oferă libertate de mișcare și cu modele ce inspiră la joacă. Datorită materialelor folosite, Ludic are grijă și de mediu, lăsând lumea mai curată pentru generațiile următoare.

  La PLAI ei vor aduce un atelier de sărit coarda unde copiii mari și mici vor (re)învăța să se joace.
 • Sorina Savii
  Sorina Savii
  “Sunshine Percussion Instruments Witchcraft” este un atelier de construit instrumente de percuție, din materiale preponderant reciclabile percuție susținut de Sorina Savii, percuționistă la Opera din Timișoara. Conceptul a izvorât din dorința de a apropia copiii de muzică prin joacă. Atelierul cuprinde mai multe secțiuni: instrumente de percuție gata meșteșugite, materiale și instrucțiuni atent pregătite pentru a crea propriile instrumente, cărți de joc cu imaginile și denumirile instrumentelor de percuție și multe alte activități pentru a învăța, a stârni curiozitatea, a antrena memoria și a stimula creativitatea.
 • Teatrul Portabil
  Teatrul Portabil
  Teatrul Portabil aduce la PLAI impro show, ateliere pentru copii, jonglerie, poezie și muzică live.
 • Acton Academy Timișoara
  Acton Academy Timișoara
  Acton Academy Timișoara este o școală privată americană unde copiii sunt încurajați și îndrumați să își asume responsabilitatea față de propriul lor proces de învățare și să își folosească cunoștințele și deprinderile pentru a schimba într-un mod profund lumea din jur.
  La PLAI ei vor aduce două ateliere destinate copiilor și părinților: un atelier de colorare a tricourilor folosind tehnicile Tie Dye și un atelier unde copiii vor învăța despre circuitele electrice printr-o activitate de lucru manual.
 • Facultatea de Horticultura si Silvicultura Timisoara
  Facultatea de Horticultura si Silvicultura Timisoara
  Facultatea de Horticultura si Silvicultura Timisoara pregăteşte specialişti în unele dintre cele mai interesante, importante şi utile specializări: Horticultură, Peisagistică, Silvicultură și Inginerie genetică.
  La PLAI ei vor organiza mai multe ateliere: atelier de genetică și inginerie genetică, atelier de silvicultura, atelier de kokedame (bile de mușchi)
 • Ceau Cinema
  Ceau Cinema
  Ceau Cinema - Festival de buzunar îți prezintă filmele premiate în ediția de anul acesta.
  "Casa cu păpuși” (Vineri, 10 septembrie - 18:30) a fost apreciat de juriu pentru că „tratează cu foarte mult umor un subiect delicat și sensibil”, iar „Otto Barbarul” Duminică, 12 septembrie - 18:00), pentru „tupeul” său și pentru atmosfera „dark”.
  Menţiunea Specială a juriului a mers către „Copii pierduți pe plajă” (Duminică, 12 septembrie - 16:00), de Alina Manolache, un documentar remarcat pentru „viziune și originalitate”.
 • Teatrul pentru Copii și Tineret “Merlin”
  Teatrul pentru Copii și Tineret “Merlin”
  Teatrul pentru Copii și Tineret "Merlin" aduce la PLAI spectacolul "ARICIUL"
  Din podul prăfuit, din lădița cu jucării de demult, din cartea de povești a bunicii apare o poveste veche. O poveste de acum o mie de ani despre un prinț vanitos care se iubea numai pe el însuși, încât nu-și găsea pereche pe placul inimii sale în tot regatul. Transformat în arici de o vrăjitoare pe care a respins-o și insultat-o, tânărul Narcis reușește să dea dovadă de curaj, salvând din primejdie pe însuși regele ținutului care, drept răsplată, îi promite pe una dintre fete de soție.
 • Institutul Francez Timișoara
  Institutul Francez Timișoara
  De mai bine de 30 de ani, Institutul Francez Timisoara este un actor de neocolit al vieții culturale locale. În domeniul cultural și artistic, Institutul Francez din Timișoara dezvoltă colaborările franco-române și promovează diversitatea culturală.
  La PLAI ei vor aduce comedia "Comme des garçons" ce spune povestea constituirii primei echipe de fotbal feminin din Franța. Inspirat din fapte reale, filmul încearcă să reconstituie epopeea unor femei temerare, care au reușit să facă loc franțuzoaicelor în lumea fotbalului.
 • Timișoara Toastmasters
  Timișoara Toastmasters
  Timisoara Toastmasters este primul club de acest tip din România, înființat acum aproape 13 ani. De-a lungul existenței sale, clubul a fost casă a nenumărate schimbări, evoluții, idei de business-uri, prietenii și momente frumoase. Strategia de învățare este simplă: un mediu plăcut în care exersezi și să primești feedback constructiv.
  Hai la PLAI pentru a afla mai multe despre public speaking în cadrul workshop-urilor Timisoara Toastmasters. Vei vedea cum persoane timide și introvertite pot ajunge vorbitori buni și pasionați si cum poți transforma Public speaking-ul din frică în avantaj.
 • Copii și Zâne
  Copii și Zâne
  Asociația Copii si Zane vine în sprijinul copiilor cu o tulburare în dezvoltare și al familiilor acestora. Povestea lor este una cu personaje magice, copii speciali, vise colorate și bătălii câștigate sub misiunea celor mai bune șanse pentru o viata independenta și integrare în societate.
  Din atelierele propuse de ei la PLAI fac parte: "În papucii unui copil cu autism" - Experimentează lumea unui copil cu autism așa cum o percepe el, prin intermediul cortului senzorial, "Armonie în simțuri"- Atelier de joacă senzorială pentru copii si "Pe o altă frecvență" - Cum aude un copil cu implant cohlear?
 • Drop
  Drop
  Din nevoia unor servicii de curierat orientate înspre sustenabilitate, eficiență și profesionalism, Eastride, Sinapseria și Ciclocurier au ales să își unească forțele și să construiască Drop.
  Ei vor aduce la PLAI: Bike sumo, Slow Race, Jaloane și un concurs de schimbat camera. Hai și tu ca să înveți mai multe despre curieratul alternativ ca soluție benefica pentru mediul în care trăim.
 • Proti Plays
  Proti Plays
  Proti Plays se ocupă cu prezentări de board games, evenimente locale personalizate, team building-uri cu board games și super oferte, tot la board games.
  Board gaming-ul este un hobby care aduce prietenii și familiile împreună. Există un joc pentru fiecare, indiferent de gusturi, hai la PLAI să-l descoperi pe al tău!
 • Pedallez
  Pedallez
  Hai la PLAI cu bicicleta, cel mai eco-friendly mod de a ajunge la festival. Vrei companie? Atunci alătură-te turei organizate de către membrii de încredere de la Pedallez Timișoara! Pentru un grad în plus de siguranță, tura va debuta cu un scurt instructaj de educație rutieră pentru cei mici și cei mari.
  Înscrierile se fac aici
 • Breasla Artizanilor
  Breasla Artizanilor
  Breasla Artizanilor își propune să revitalizeze vechile tradiții ale breslelor meșteșugărești, dar într-o abordare modernă, actuală și în concordanță cu interesul public.
  Hai la PLAI să faci cunoștință cu artizanii și meșteșugurile lor!
 • Asociatia Culturala Romano-Japoneza Kizuna / ルーマニア-日本 文化協会 "絆"
  Asociatia Culturala Romano-Japoneza Kizuna / ルーマニア-日本 文化協会 "絆"
  Asociatia Culturala Romano-Japoneza Kizuna / ルーマニア-日本 文化協会 "絆" promovează cultura Japoneză în România cu scopul de a influența interacțiuni între oamenii, afacerile și instituțiile celor două țări.
  La PLAI ei vor organiza SHODOU - atelier de caligrafie japoneză, TEDZUKURI - decorațiuni Totoro și ASOBI - jocuri japoneze.
 • Seismo Lab
  Seismo Lab
  Seismo Lab este un proiect educațional care își propune să prezinte publicului larg noțiuni specifice geoștiinței, într-o maniera accesibilă, printr-o serie de activități intuitiv-creative.
  La PLAI ei vă propun o serie de activități prin care să descoperiți ce sunt cutremurele, ce efecte pot avea asupra mediului natural și construit și care sunt măsurile de protecție pe care trebuie să ni le însușim în cazul unui eveniment seismic.
 • Cristina Pilates Trainer
  Cristina Pilates Trainer
  Cristina Pilates Trainer ne spune cum a ajuns să se îndragostească de Pilates: "Sportul a făcut parte din rutina mea zilnică dintotdeauna. M-am întâlnit cu practica Pilates în anul 2016 într-un studio de yoga și m-am îndrăgostit de această metodă care îți fortifică corpul, îți corectează postura greșită și îți revigorează mintea. Așa că, la sfatul unei prietene, am urmat cursurile Move One Academy, devenind instructor de pilates.."
  La PLAI ea te așteaptă la o sesiune de Pilates în livadă.
 • Gruni – Atelier de Ceramică
  Gruni – Atelier de Ceramică
  Gruni este acum o mică echipă într-un atelier de ceramică din Timișoara, specializat pe bijuterii, veselă și obiecte decorative, care a apărut din joaca și curiozitatea Liviei Coloji, acum nici doi ani.
  Ei vă așteaptă sâmbătă și duminică la două ateliere de ceramică, unde oricine poate modela din lut animăluțe, căni, farfurioare... orice, limita este doar propria imaginație! Ei vor arde obiectele produse în cuptoarele de la atelier, de unde le puteți ridica peste 2 săptămâni.
 • Alergotura
  Alergotura
  Haide să descoperi cărările mai largi sau mai înguste din Pădurea Verde și să experimentezi bucuria alergării în natură! Pe-un Picior de Plai 2021 îți oferă o experiență de trail de savurat împreună cu familia, prietenii sau colegii de alergare, într-un cadru pe care probabil nici nu bănuiai că-l avem chiar lângă oraș!
  Înscrie-te gratuit aici.
  Mai multe informații: https://alerglaplai.ro/
 • CevaDeSpus
  CevaDeSpus
  CevaDeSpus vă aşteaptă la PLAI să descoperiți împreună cum puteți să creați comunităţi accesibile pentru toţi, indiferent de abilităţi!
  La PLAI ei vor organiza următoarele ateliere: Întâlnire cu Chili, câinele ghid pentru nevăzători/ Plimbare cu bastonul, "Pune-te în locul meu - traseu cu scaun rulant" și Iniţiere în degustarea vinului. Pe lângă ateliere, ei vor avea și o expoziţie foto permanentă, pe tema "Nu parca pe trotuar"
 • Luminița Pîrvu – Yoga
  Luminița Pîrvu – Yoga
  Luminița studiază, practică și predă Yoga din 2007. Este fascinată de modul în care Yoga ne învață să ne cunoaștem pe noi înșine și de asemenea de modalitățile, foarte practice, prin care Yoga ne ajută să navigăm evenimente, tristeți, bucurii sau încercări în viața de zi cu zi. Îi face plăcere să creeze clase interactive într-un cadru respectuos și primitor.
  Ea aduce la PLAI Hatha Yoga: respirație, mișcare, intenție și atenție. Un atelier practic de Yoga, ce îmbină aceste elemente.
 • WeWilder
  WeWilder
  De 8 ani de zile, nu departe de Timișoara, la poalele muntilor Tarcu WWF-Romania lucrează alaturi de comunitatea locala să readucă zimbrii în libertate și să dea mai multă valoare zonelor sălbatice din țara noastră. În împrejurimile comunei Armeniș ai ocazia să experiemntezi traiul și lucrul în natură, mulțumită proiectelor de arhitectură sustenabile marca WeWilder. Până ajungi acolo, te invităm la un tratament din sălbaticie la PLAI.
 • Asociatia Culturala Romano-Coreeana "Shilla"
  Asociatia Culturala Romano-Coreeana "Shilla"
  Asociatia Culturala Romano-Coreeana "Shilla" a fost înființată în 2019, în Timișoara, de un grup de tineri pasionați de cultura coreeană.
  La PLAI ei vor aduce: Atelier de caligrafie coreeană Hanja și Hangul, Chopsticks challenge - Atelier de motricititate fină prin folosirea corectă a bețișoarelor și Norigae - Atelier de confecționat un accesoriu tradițional din hârtie origami.
 • Ambulanța pentru Monumente - Banat
  Ambulanța pentru Monumente - Banat
  Ambulanța pentru Monumente - Banat va fi prezentă weekend-ul acesta la PLAI!
  Dacă dorești să cunoști echipa și voluntarii participanți în cadrul celor patru intervenții de anul acesta, acum e momentul. Cu atât mai mult, vei putea afla despre toată experiența din spatele cortinelor, planurile de viitor dar și cum te poți implica chiar și tu în acțiunea de salvare a monumentelor. Cu mic, cu mare, oricine poate ajuta la salvarea patrimoniului construit din Banat!
 • Heritage of Timișoara
  Heritage of Timișoara
  De 5 ani, Heritage of Timişoara studiază poveștile clădirilor istorice ale orașului. De la cartiere întregi la detalii subtile, s-au îndrăgostit alături de voi de fiecare părticică din oraș. Anul acesta la PLAI ei vă invită la un atelier de reproducere a detaliilor de arhitectură, astfel încât fiecare puteți avea acasă o mică părticică din arhitectura istorică a Timișoarei. Pentru asta, dar și multe alte surprize, căutați standul HoT la PLAI!
 • Dusan Novicic
  Dusan Novicic
  Dusan Novicic aduce la PLAI un atelier dedicat copiilor, dar și adulților, în urma căruia aceștia vor învăța secretele cioplitului în lemn cu ajutorul cuțitului, ciocănelului și pilei.
 • Identity.Education
  Identity.Education
  Din 2018, Identity.Education este o platformă pentru evenimente culturale, artistice și educaționale care doreste să promoveze respectul reciproc și să combată discriminarea și stereotipurile care marginalizează comunitatea LGBTQI+.
  La PLAI ne vedem cu o structură care vrea să traducă semnificația unui spațiu sigur prin cât mai multe simțuri și unde putem vorbi despre identitățile noastre și cum ni le definim pentru noi înșine.
 • Judit Hardaut
  Judit Hardaut
  Judit Hardaut are 41 ani, doi copii și este MBSR Teacher (Mindfulness Based Stress Reduction) & Coach Certificat (PCC).
  La PLAI, în cadrul atelierelor de Mindfulness pentru Copii, ne vom juca, vom povesti și vom experimenta meditații. Nu există un format standard al atelierului, întreaga joacă fiind oferită de nevoile copiilor participanți.
 • Kiddoteka
  Kiddoteka
  Kiddoteka înseamnă loc de joacă pentru copii, cafenea pentru părinți, librărie, board games și multe multe activități recreative și educative. Kiddoteka susține crearea unei comunități ce se bazează pe sprijin reciproc, și oferă un spațiu în care creștem și învățăm unii de la ceilalți, într-un mediu plăcut și prietenos. La PLAI ei vă așteaptă cu activități pentru copii de toate vârstele, ateliere de crafting, senzoriale, colț de citit, și treasure hunts.
 • LOGS Grup de Inițiative Sociale
  LOGS Grup de Inițiative Sociale
  Prin Timișoara au trecut în ultimele 10 luni peste 8000 de refugiați, în căutarea siguranței, majoritatea din Afganistan. Au întâlnit aici o comunitate care a fost mai mult primitoare, decât împotriva lor. Sute de voluntari au răspuns cu bunătate, gătind și distribuind mâncare solicitanților de azil și donând îmbrăcăminte. LOGS Grup de Inițiative Sociale vă invită să cunoașteți printr-o expoziție de fotografii povestea unică în România, a sute de oameni, diferiți.
 • Kynesys
  Kynesys
  Jobul perfect nu există, dar important este să putem compensa cele 8 ore de muncă. Workshopul KYNESYS kinetoterapie fizioterapie pentru coloana vertebrală te ajută să-ți înțelegi mai bine corpul și nevoile lui primare. Dacă vii la workshop obții: imbunătățirea posturii, cele 4 repere în ergonomia muncii la birou, top 5 exerciții pentru coloană și scapi de durerile de spate.
 • Societatea Română pentru Astronomie Culturală
  Societatea Română pentru Astronomie Culturală
  Pătrunde cu grijă în tainele universului înstelat. Societatea Română pentru Astronomie Culturală te va călăuzi pas cu pas printre stele, planete și meteoriți.
 • Timișoara 89ers
  Timișoara 89ers
  Cu Timisoara 89ers poți încerca echipamente de fotbal american, să inveți să arunci cu mingea la ţinte şi la final să participi la evenimentul de Flag Football!
 • La Feminin
  La Feminin
  La Feminin este o inițiativă prin care poveștile de viață a 10 timișorence au fost scoase la lumină. Este o interpretare a orașului, din perspectiva a 10 femei care trăiesc în Timișoara. Instalația nu trebuie atinsă, distanțarea este asigurată prin structura sa, astfel, că nu există nici un motiv pentru a nu fi explorată. Interviurile complete sunt disponibile pe site-ul www.lafeminin.org
 • Cărturești Timișoara
  Cărturești Timișoara
  Te-ai gândit vreodatã cum ar fi sã nu te duci tu la bibliotecã ci sã vinã biblioteca la tine? Cărtureşti Timişoara vor face acest lucru sã se întâmple la PLAI.
 • Escape Room Arad
  Escape Room Arad
  Escape Room Arad aduc jocurile tale preferate la PLAI!