CCSC

CCSC

Credem într-un viitor mai sustenabil pentru orașe. Un viitor în care sectoarele culturale și creative abordează provocările urbane în cooperare cu autoritățile publice. Împreună, co-proiectăm noi politici publice în beneficiul cetățenilor.

Cultural and Creative Spaces and Cities (CCSC) este un proiect de metodologie co-finanțat prin programul Creative Europe a Uniunii Europene.

Prin acest proiect, ne propunem să dovedim că artele, creativitatea și cultura pot transforma spațiile și orașele publice. Pe parcursul a doi ani și jumătate - începând cu noiembrie 2018 -, vom conecta spațiile culturale și creative cu factorii de decizie locali prin procese participative.

CCSC va aborda unele dintre cele mai presante provocări urbane prin dezvoltarea, testarea și validarea metodelor pentru ca guvernele locale să-și angajeze părțile interesate în proiectarea co-creativă a politicilor. Drept urmare, societatea civilă și autoritățile publice vor dezvolta noi politici pentru îmbunătățirea orașelor noastre.


Află mai multe despre proiect aici: www.spacesandcities.com

Parteneri proiect: : European Cultural Foundation, Region Skåne, Lunds kommun, Creative Industry Košice, Kaapelitehdas, AMBASADA, P2P Foundation, Hablar En Arte și Universitatea din Anvers.

ccsc
Membru:
Sprijinită administativ de:
Inspirată de:
Dezvoltăm inițiative cu:
Mașina oficială:
Partener logistic: