UNITED WAY ROMANIA

UNITED WAY ROMANIA – 5 ani care au schimbat destine

Infiintata in 2004 la initiativa unor companii si persoane care doreau un sistem transparent si de incredere de alocare a resurselor catre proiecte de impact, United Way Romania (UWRo) a devenit in scurt timp una dintre principalele fundatii care sprijina proiecte in domeniile educatiei, sanatatii si integrarii economice si sociale a grupurilor dezavantajate.

Cu ajutorul a numeroase companii si a angajatilor acestora, United Way sprijina anual zeci de proiecte, care schimba anual viata a peste 5.000 de persoane vulnerabile din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Voluntarii corporatisti, impreuna cu personalul United Way, sunt cei care aleg proiecte, strang fonduri si monitorizeaza si evalueaza impactul acestora. In anul 2010 avem alaturi: peste 40 de companii; peste 2.600 de angajati, care doneaza prin sistemul donatiilor salariale lunare, si mai mult de 300 de voluntari.

Daca doriti sa schimbati viata celor mai putin norocosi si sa traiti intr-un loc mai bun, implicati-va alaturi de United Way Romania: www.unitedway.ro; email: office@unitedway.ro; tel: 0256 200 679, fax: 0256 200 687. Reprezentant local United Way Timisoara: Veronique Bicu.

Standul United Way va asteapta impreuna cu copiii sa faceti obiecte decorative si sa participati la activitati distractive.

La stand va vor intampina donatori si voluntari ai fundatiei care va pot povesti despre activitatea United Way si despre ajutorul pe care il ofera persoanelor aflate in dificultate.
In Romania din 2004, in Timisoara din 2009, United Way sustine deja peste 250 de persoane aflate in nevoie de la noi din oras.
Fiecare poate avea un rol in a face Timisoara un loc mai bun: companiile, angajatii, voluntarii … oamenii obisnuiti, de pe strada.

Exista copii care au nevoie de sprijinul nostru fiindca nu au o familie, exista persoane care au nevoie de ajutorul nostru pentru a deveni independente, exista batrani carora le putem reda demnitatea. “Comunitatea” este ceva real – ajutati-ne sa aratam acest lucru!

Ne puteti gasi la standul United Way sau la adresa www.unitedway.ro, office@unitedway.ro