TVR Timişoara

TVR Timisoara este studioul regional al Societăţii Române de Televiziune(SRTv) pe partea de vest a ţării. Acoperă actualitatea din judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara, pentru circa 2.000.000 de telespectatori.

Programul TVR Timişoara se difuzează zilnic, între orele 7:30-14:00 si 16:00-22:30, pe frecvenţă proprie, regională.
Din 10 noiembrie 2008, studioul realizează emisiuni pentru canalul TVR3, canalul de emisie al tuturor studiourilor regionale ale SRTv.
TVR Timişoara a încheiat de-a lungul timpului acorduri de colaborare transfrontalieră cu studiouri de televiziune din Serbia – TV Novi Sad, RTV Pancevo, TV Banat Vârşeţ, din Ungaria – MTV Szeged şi din Ucraina – RadioTeleviziunea TRANSCARPATIA Ujgorod.

O serie de producţii realizate de TVR Timişoara, de-a lungul celor 15 ani de activitate, au fost premiate la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de televiziune. În palmaresul studioului figurează peste 120 de premii.

TVR Timişoara te invită să fii vedetă pentru o zi! Poţi veni duminică, 12 septembrie, între orele 12:00-18:00, la standul amenajat pe aleea culturală la PLAI, să te întâlneşti cu vedetele TVR Timişoara, să prezinţi un Jurnal de ştiri, să afli mai multe despre machiajul de televiziune şi … să vezi dacă eşti telegenic.

La TVR Timişoara, vezi ce este important. Pentru tine!
www.tvr.ro