The OSGC a.k.a. The Old Sound Got Changed

Trupa The OSGC a fost infiintata in 2003 de catre timisoreanul Radu Apreotesei, fiul pianistului si compozitorului Doru Apreotesei, cunoscut din trupa Post Scriptum, o trupa romaneasca cunoscuta de la inceputul aniilor 80’.

In ciuda faptului ca a trait in “exil” in Stockholm din 1987 – Radu a preluat mostenirea muzicala de la tatal sau si a dus-o “Back To Romania”, pe masura ce semintele pentru trupa The OSGC au fost imprastiate pe solul local din Timisoara.

Trupa a sustinut de-a lungul aniilor numeroase concerte in cluburi din Timisoara si imprejurimi, cel putin o data pe an, insa de obicei mai des – plus doua aparitii consecutive la Festivalul Rock La Mures din Periam, primul in 2005, dupa care trupa The OSGC a fost invitata instant ca si cap de afis pentru festivalul din 2006. Unele materiale au fost inregistrate si difuzate de TVR si AnalogTV, incluzand interviuri cu trupa care pot fi vizionate partial pe www.theosgc.com.

In ziua de azi, The OSGC este un consortiu de aproape 20 de muzicieni impartiti intre Suedia, Romania si Ungaria. Genul de muzica se descrie “Reggae Against The Machine” – insemnand un hibrid intre roots reggae, dub si rock modern.

The OSGC transmite ca au marea onoare sa ne prezinte inca niste bucatele noi din episoda “The Old Sound Got Changed”, sambata 15 sept la ora 24.00, pe scena mica.

Line-up:

Radu Apreotesei (chitara, voce) Mihai Jurmoni (bass) Tavi Scurtu (tobe / percutii) Radu Puica (djembeh) Robert Dahlqvist (tobe / percutii)

http://www.theosgc.com

http://www.facebook.com/TheOSGC

Sambata la scena mica de la ora 24:00-01:00