Terapia Yumeiho

Terapia Yumeiho constă în aplicarea metodică a unui ansamblu complex de procedee manuale şi exercitii fizice în scopul restabilirii echilibrului funcţional al organismului uman. Astfel fiind eliminate sau ameliorate o gamă variată de tulburari care pot genera atât îmbolnăviri acute cât şi suferinţe cronice.

Procedeele terapeutice manuale, aplicate in scop profilactic sau corectiv in cadrul terapiei Yumeiho, constau in: tehnici de manipulare osteo-articulare si gimnastica mio-articulara pasiva; procedee de puncto-terapie (in principiu similare celor utilizate in presopunctura si reflexoterapie); tehnici si procedee speciale de masaj; elemente de stretching (intinderi, elongatii); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului si staticii; exercitii de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor, etc.

ACTIVITĂŢILE SOCIETĂŢII ROMÂNE DE YUMEIHO®
* Organizează şi susţine cursuri de iniţiere şi perfecţionare în Terapia Yumeiho. Absolvenţilor li se eliberează, după caz, Atestate, Diplome sau/şi Certificate de Perfectionare.
* Asigură informarea şi pregătirea continuă a practicanţilor terapiei în scopul creşterii nivelului de performanţă profesională. În acest scop se organizează seminarii, stagii de pregătire, grupuri de studiu, conferinţe, demonstraţii, prezentări, etc.
* Coordonează şi sprijină activitatea instructorilor de Yumeiho.
* Se implică în acţiuni de sprijin şi suport logistic pentru practicanţii terapiei Yumeiho.
* Reprezintă la nivel instituţional interesele practicanţilor Yumeiho din Romania

Contact:
www.sry.ro

https://www.facebook.com/pages/Societatea-Romana-de-Yumeiho/108668835880825?fref=ts

Program PLAI Festival 2014:

Sâmbătă & Duminică:
12:00-19:00 Activităţi Yumeiho