Stike TM

Ideea o am de mult timp în căpşor, însă doar de câteva luni am descoperit că alţii au luat-o înaintea mea şi că deja exista tehnologia necesară. E vorba despre Live Looping, a cărui cel mai renumit purtător de „sunet” este DubFX. Aşa s-a născut proiectul Stike TM in primăvara anului 2012, în Timişoara, care a şi fost prezentat publicului larg in cadrul festivalelor Acces Art şi Street Delivery.

Diferenţa dintre muzica făcută de mine şi sus numitului, este punerea accentului pe instrumente, mai precis pe flaut, cu care sunt „prieten” deja de mulţi, mulţi ani. Următoarul eveniment Stike TM va avea loc în cadrul festivalui PLAI unde voi prezenta un concert îmbinat cu un atelier.

Atelierul va fi alcătuit dintr-un concert de 20-25 de minute (cu rol de prezentare a ceea ce înseamnă Live Looping), după care veţi putea încerca şi voi această minunată formă de exprimare. Tot ce trebuie să aduceţi este fie un instrument (în caz că e electric, cu cablu cu tot), fie vocea sau ambele. Cei care doresc sa participe activ in acest atelier să se prezinte cu instrumentul la faţa locului cu o jumătate de oră înaintea începerii atelierului pentru înscrieri, accesul fiind limitat pentru cei care vor să încerce Live Loopingul, iar cei care vor să vadă, să audă un experiment muzical inedit, să-şi aducă atenţia şi voia bună.

Program la Festivalul PLAI 2012

17:00-18:30 Atelier Live Looping la Scena Mică