SinPRO

SinPRO a fost înfiinţată în anul 2005 şi este o companie specializată în vânzarea de aparatură foto-video profesională şi semi-profesională, cea mai importantă din zona de vest şi una dintre cele mai mari din ţară. SinPRO şi-a câştigat recunoaşterea şi la nivel internaţional, prin certificările de Nikon Professional High End Partner şi Canon Professional Partner, primite de la cei mai cunoscuţi producători de echipamente foto-video din lume.

Serviciile SinPRO sunt asociate cu consultanţă de specialitate în achiziţia echipamentelor foto-video (inclusiv cele pentru studiouri). Echipa noastră tratează cu maximă seriozitate fiecare aspect şi poate oferi în cel mai scurt timp, cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră! Puteţi beneficia de gama completă a produselor şi serviciilor noastre atât aici, în magazinul online, cât şi în showroom-ul SinPRO (str. Gh. Lazar nr.5, Timişoara).

Cursurile şi seminariile organizate de noi ajută la îmbunătăţirea şi aprofundarea cunoştiinţelor iubitorilor de imagine.
Tot ceea ce facem, facem „Din respect pentru fotografie!” – aceasta fiind şi sloganul nostru.

Program PLAI Festival 2014:

Sâmbătă & Duminică:
12:00-19:00 Happy Shooting powered by SinPRO