ShortsUP Timişoara

ShortsUP Timişoara

Daca Timisoara nu ajunge la ShortsUP, vine ShortsUP la Timisoara!

Cel mai dinamic proiect de scurtmetraje, care aduce luna de luna filme premiate in marile festivaluri ale lumii, in cadrul unor experiente inedite, ShortsUP, vine si la Timisoara.

Pentru ca publicul timisorean stie sa aprecieze evenimentele de calitate, ShortsUP isi propune sa creeze o obisnuinta in randul timisorenilor de a participa luna de luna la ShortsUP, unde „scurtmetrajele prind viata”.

ShortsUp isi propune sa devina cel mai dinamic mediu de expunere pentru scurtmetraje prin crearea de evenimente lunare. Misiunea noastra este aceea de a creste vizibilitatea scurtmetrajelor si, pe termen lung, valoarea acestora.

Pe scurt: Fictiune, filme-experiment, documentare care au schimbat mentalitati, animatii, muzica, proiectii si experiente interactive in spatii neconventionale.

ShortsUP este un proiect marca Asociatia Oricum si Feeder.ro si implementat in Timisoara de Asociatia Generatia Responsabila.

Asociatia Generatia Responsabila este o organizatie non-profit, un instrument de sprijin social, avand misiunea de a participa activ la dezvoltarea comunitatii prin activitati educationale, sociale si
civice integrate.

www.shortsup.ro
www.generatiaresponsabila.ro

Sâmbătă
17.00-19.00 Proiecţii ShortsUP – Cele mai bune scurtmetraje din ediţiile: Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, Open Air şi Maşinăria de Vise.

Duminică
17:00-20:00 Proiecţii ShortsUP – Cele mai bune scurtmetraje din ediţiile: Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, Open Air şi Maşinăria de Vise.