OpEn

Misiunea OpEN sau pe lung Organizaţia pentru Educaţia Nouă, după cum ne spune şi numele ne ocupăm de sporirea calităţii învăţământului românesc prin asumarea şi aplicarea unor principii educaţionale nonformale, moderne şi inovative. Cu alte cuvinte avem o serie de proiecte finalizate, în curs de desfăşurarea şi viitoare în diferite domenii de activitate, de la preuniversitar şi universitar, la internaţional, cercetare, consultanţă educaţională, până la training şi dezvoltare personală – pe care punem foarte mare accent în toate proiectele noastre.

Scopul principal al OpEN e ca prin întâlnirea dintre noi să facilităm autocunoaşterea prin veselie, energie pozitivă şi joacă. În cadrul PLAI, OpEN participă cu o echipă de specialişti formaţi în training şi psihoterapie. Vom face mini-ateliere (1/2 ore) de dezvoltare personală (conştientizare şi cunoaştere a emoţiilor personale, a jocurilor pe care le jucăm zi de zi, stilurile de lucru şi cum ne influenţează stilul preferat performanţa, să oferi şi accepţi sau nu complimente, etc.) şi art therapy (autocunoaştere prin pictură) într-o formă veselă şi plină de aprecieri din partea echipei OpEN.

Abia aşteptăm să ne întâlnim!

Pentru mai multe informaţii vă aşteptăm la noi pe site http://educatianoua.ro sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/pages/OpEN/117890321582992

Program la Festivalul PLAI 2012

În cadrul PLAI, OpEN participă cu o echipă de specialişti formaţi în training şi psihoterapie. Vom face mini-ateliere (1/2 ore) de dezvoltare personală (conştientizare şi cunoaştere a emoţiilor personale, a jocurilor pe care le jucăm zi de zi, stilurile de lucru şi cum ne influenţează stilul preferat performanţa, să oferi şi accepţi sau nu complimente, etc.) şi art therapy (autocunoaştere prin pictură) într-o formă veselă şi plină de aprecieri din partea echipei OpEN.

VINERI 14 septembrie
17:30-19:00 Bun venit la OpEN!
Sa ne cunoaştem şi sa facem înscrierile pentru atelierele OpEN

SAMBATA 15 septembrie
12:00-19:00 Activitati simultane
• Autocunoaştere rapidă prin chestionare
• Hotspot de complimente
• Obiective şi obstacole în viaţă (board gameş cu decupaje)
• Lasă aici problemele tale şi ia înapoi o încurajare!
13:30-14:30 Atelier: Ce spui după bună ziua?
Afla ce spui şi de ce şpui ceea ce spui dupa ce saluti pe cineva.
15:30-16:30 Atelier: De ce joacă oamenii jocuri?
Descopera care este rolul preferat jucat în interactiune cu ceilalti: Salvator, Persecutor şau Victima?

DUMINICA 16 septembrie
12:00-19:00 Activitati simultane
• Autocunoaştere rapidă prin chestionare
• Hotspot de complimente
• Obiective şi obstacole în viaţă (board gameş cu decupaje)
• Lasă aici problemele tale şi ia înapoi o încurajare!
13:30-14:30 Atelier: Caloriile psihologice (Strokeuri)
Atelier de descoperire a nevoii de recunoaştere şi de realizare a unui strokoscop de buzunar.
15:30-16:30 Atelier: CV profesionist!
Ateliere de scriere a CV-ului în formatul european şi de identificare a intereselor profesionale şi a valorilor în munca.