Lumanari Decorative by Claudia Ghetu

Suntem o mână de oameni grupați în jurul unei idei care au pornit la drum în primăvara anului 2012 transformând un hobby într-o micuță afacere. Am „cerut drepturi de autor” de la egipteni și de la cretani preluând antica activitate de confecționare a lumânărilor veche de peste 5000 de ani și încercând să o adaptăm prezentului. Am păstrat doar caracterul manufacturier al produselor fabricate, încercând să imprimăm fiecărui exemplar produs de către noi câte puțin din dăruirea și pasiunea noastră. Realizând modele simple și clasice la început ne-am concentrat spre a implica întreaga familie în această activitate prin diversificarea și împărțirea producției în cele două ateliere actual existente. În prezent activitatea este bine diferențiată astfel încât fiecare dintre noi să acopere o fază de execuție: fabricarea lumânărilor, decorarea, promovarea și vânzarea acestora.

Am încercat și am reușit să perfecționăm în continuu partea de producție, introducând periodic modele noi în portofoliul nostru în conformitate cu solicitările clienților dar și ca o transpunere în practică a inspirației și imaginației noastre.

Am început să ne prezentăm produsele în diverse târguri handmade și expoziții tematice. De asemenea, în scurta noastră existență, prin vânzarea lumânărilor decorative am reușit să contribuim la câteva cauze sociale și de binefacere.

În timp produsele noastre au început să fie prezente pe rafturile unor magazine cu specific handmade, artizanat și decorațiuni interioare din Timișoara, Arad și Deva. Totodată, în urma unor colaborări cu câteva firme de organizări evenimente, lumânările produse de noi au început să „ardă” la cele mai importante momente din viața semenilor noștri.
Ceea ce ne dorim: să vă înflăcărăm viața, să aveți momente romantice la flacăra unei lumânări, să vă aprindem simțurile …. ARDE Clipa!

https://www.facebook.com/pages/Lumanari-Decorative-by-Claudia-Ghetu/384519411638735?fref=ts

www.arde-clipa.ro

Program la PLAI X

Sâmbătă & Duminică:
15:00-19:00 Ateliere de lumânărit marca Arde Clipa