Let`s Do It, Romania! – Editia 2011

Cel mai mare proiect de implicare sociala din tara, “Let`s Do It, Romania!”, va fi organizat din nou si in 2011. Ziua de Curatenie Nationala este in acest an 24 septembrie!
Pentru anul trecut cifrele generale ale proiectului arata ca peste 200.000 de voluntari au participat la curatenia de pe 25 septembrie, in toate cele 41 de judete al tarii, si au strans peste 550.000 de saci de deseuri.

In 2011, “Let`s Do It, Romania!” isi propune sa depaseasca recordul stabilit anul trecut si sa mobilizeze 500.000 de voluntari in ziua de 24 septembrie.
In afara obiectivului evident, curatarea tarii de deseuri, proiectul are si o importanta componenta de educare si responsabilizare a populatiei, in ceea ce priveste grija fata de mediul inconjurator. La nivel international comunitatea “Let`s Do It, World!” este sustinuta oficial de Parlamentul European.

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie, chiar cu foarte putin: o singura zi, pentru o Romanie curata.