HAZLIŢII

Cu siguranţă ne cunoaşteţi, suntem HAZLIŢII pe care îi vedeţi mereu prin oraş, amuzând atât copiii cât şi părinţii.

Energia, bucuria şi zâmbetele, emană din tinerii animatori hazliţi atât în parcurile oraşului cât şi pe pietonala distracţiei. Cu toţii cred că i-aţi văzut cel puţin o dată în centrul oraşului, parcul copiilor, grădina zoologică sau în alte locaţii publice private.
Ne place să amuzăm micuţii oferindu-le baloane şi foarte multe zambete!

În locurile publice îi găsiţi cel mai des, plini de bună dispoziţie şi cu baloane modelate sau cu heliu pentru cei mici, alături de un personaj care realizează picturi pe faţă sau corp. Pentru evenimente, realizează activităţi distractive, jocuri, dansuri, face painting sau diverse decoraţiuni (arcade, ghirlande, inimioare, baloane jumbo, plasă de baloane etc. )

În cadrul PLAI Festival vom fi la fel de bine dispuşi oferind activităţi pentru toţi participanţii. Vă aşteptăm la atelierele creative, activităţile distractive, yoga pentru copii, tombolă cu premii şi multe surprize.

Cu drag,
Hazliţii!

https://www.facebook.com/hazlitii

Program la PLAI X

Sâmbătă & Duminică:
12:00-16:00 Hai să fim creativi împreună cu Hazliții!
Accesorii de purtat & Obiecte decorative
Atelier cu figurine din lut & Atelier de pirogravare obiecte din lemn
16:00-20:00 Jocuri educative și recreative & Yoga pentru copii

Duminică: 19:00 Extragere “Tombola Hazlită”
Pe perioada celor două zile în cadrul Festivalului PLAI, ediția a X-a am pregătit pentru copii mai multe activități interactive și creative. Vom creea împreună accesorii de purtat precum și cele mai interesante obiecte decorative. În cadrul atelierelor cu figurine din lut vom învăța cum să modelăm lutul în diverse forme. La atelierul de pirogravare ne vom face accesorii personalizate cu numele fiecăruia.
Pe perioada celor două zile orice participant se poate înscrie la “Tombola Hazlită”, Extragerea va avea loc duminică ora 19:00. Premiile din cadrul tombolei constau în: baloane modelate, baloane cu heliu și petreceri gratuite alături de Hazliții