Expoziţie şi atelier de fotografie rurală la Plai

Va invitam la o expozitie de debut si un atelier foto rural cu aroma specific romaneasca, avand ca scop prezentarea satului, frumosului simplu, rural, a bucuriei pure şi nealterate a oamenilor simpli de la sat.

Expozantul si tutorele atelierului este Csaba Teleki, membru AAFRO, castigator la mai multe concursuri de fotografie, hoinar alaturi de Sorin Onisor, cel mai autentic fotograf al Romaniei rurale.

Expozitia “Plaiul meu de vis şi dor” va cuprinde lucrări din majoritatea regiunilor ţării, despre oameni, meserii mai rar practicate şi peisaje rurale româneşti. In cadrul atelierului foto, autorul va introduce doritorii ȋn tainele fotografiei rurale (peisaj rural, portret), conform programului alaturat.

Web: http://x-foto.ro

https://www.facebook.com/xfoto.timisoara

Program la PLAI 2013

Vineri:
18:00 Vernisajul expoziţiei “”Plaiul meu de vis şi dor””. Invitat special: Sorin Onişor. Discuţii libere şi ȋnscrieri la atelierul foto din zilele următoare

Sâmbătă:
05:30-08:00 Fotografie pe teren (peisaj rural, portret, activităţi matinale la sat). Ȋntâlnire cu participanţii la locul şi ora stabilite de comun acord vineri.
15:00-17:00 Tur foto la PLAI – fotografierea evenimentelor din cadrul festivalului
17:00-18:30 Selecţie fotografii, discuţii pe marginea lor

Duminică:
05:30-08:00 Fotografie pe teren (peisaj rural, portret, activităţi matinale la sat). Ȋntâlnire cu participanţii la locul şi ora stabilite de comun acord vineri.
13:00-14:00Tur foto la PLAI – fotografierea evenimentelor din cadrul festivalului
15:00-16:00 Selecţie fotografii, discuţii pe marginea lor