DoReMi pentru copii şi English through all senses

Asociatia Doremi pentru copii
Ne asiguram ca puiutul tau e inconjurat de muzica inca din burtica si pana creste mare, deoarece stim ca muzica ii dezvolta presonalitatea, inteligenta si ii face viata mai frumoasa!

Scopul nostru este sa le dezvoltam copiilor personalitatea, inteligenta si sa ii invatam sa iubeasca muzica, incurajand si respecand felul lor unic de invatare. Cum? Prin programe bazate pe incurajare si maximizarea potentialului individual al fiecarui copil, ateliere de creatie, evenimente, seminarii pentru parinti. De ce? Deoarece beneficiile muzicii sunt imense, atat pentru copii, cat si pentru parinti, iar muzica si jocul sunt mijloacele cele mai placute prin care copiii invata si se dezvolta. Si cel mai important lucru pe care trebuie sa il imprime educatia este placerea de a invata. (www.doremipentrucopii.ro)

English through all senses
Centru de limbi straine dedicat copiilor. Primele experiente in invatarea unei limbi straine sunt foarte importane si de aceea noi ne asiguram ca ele sa fie pozitive.
Ne jucam si invatam printr-o multime de cantece, poezii, povesti, teatru, jocuri si glume folosind metode de predare interactive si cele mai atractive materiale.

Prin activitatea noastra sustinem dezvoltarea inteligentei, creativitatii si personalitatii copilului dumneavoastra.