DJ Kuky

Avand o pasiune foarte mare pentru muzica, cultivata de catre parintii lui inca de mic copil, Ionut Cucu si-a inceput cariera de DJ in iarna lui 2000, intr-un club din Resita cunoscut localnicilor sub denumirea generica de “Groapa”. Numele de scena si l-a ales pornind de la un diminutiv atribuit de catre unul din colegii sai de clasa din perioada liceului si astfel a aparut “dj KuKy”.

Dupa tre ani de rezidentiat in clubul in care s-a lansat, cu dorinta de a evoulua , Ionut, o fire energica si exuberanta, paraseste Resita si apuca drumul capitalei. Aici, cu putin noroc si multa perseverenta ajunge sa fie MC si DJ resident in cluburi precum: Dumars Light, Luna Club, Q pub, Twice, Club A sau Paradiso. Totodata aici are sansa sa intre in contact cu o serie intreaga de DJ-i cu experienta de la care invata sau fura meserie, la care descopera noi genuri muzicale, mai ales din sfera underground, si cu ajutorul carora ajunge sa descopere lucruri noi despre o meserie care il incanta din ce in ce mai mult. Urmeaza o perioda in care activeaza atat ca rezident cat si ca freelancer avand astfel ocazia sa mixeze in diverse cluburi din tara si din Bucuresti printre care se numara: Shock Fashion Club Suceava, Office Club Sinaia, Gossip sau Studio Martin.

Cei cativa ani petrecuti in agitatia si nebunia specifice capitalei l-au determinat pe KuKy sa se reintoarca pe meleagurile banataene, de aceasta data alegand Timisoara ca oras in care sa activeze. Aici incepe colaborarea cu club D’arc unde redescopera muzica retro si unde incepe sa dezvolte noi aptitudini in special in zona de mesh-up. Tot in aceasta perioda lanseaza si mini labelul “playground events” sub egida caruia organizeaza o serie intreaga de petreceri underground alaturi de nume mai mult sau mai putin cunoscute precum Marika, Melloman, Deep Ash, Vania, K-Lu sau Mighty Boogie, petreceri generic intitulate “Urban Groove Experience”, prcum si un minifest intitulat “Green Forest Festival”, eveniment ce a avut loc la Dumbravita in luna iune 2010.

Verile din 2010 si 2011 il prind pe litoralul Marii Negre unde mixeaza ca rezident in doua cluburi din Vama Veche, iar din toamna lui 2011, dj KuKy incepe o nua colaborare si devine rezident al eL Che Club – Timisoara. Mai are insa si alte cateva colaborari la activ cu locatii precum: aL-Kimia Club, Setup Venue, People Caffe sau Gradina Arhitectilor by aL-Kimia – “funk the garden”.

Caracterizandu-se ca fiind un DJ eclectic, KuKy va participa in acest an la Plai Festival, acolo unde promite ca va face in fiecare seara cate un afterparty special, cu genuri de muzica diferite dupa cum urmeaza:

Vineri
23:30-02:30 – Interlooping (Mesh-Up, Raggae, Dub Step, Drum and Base, Ska)

Sâmbata
23:30-02:30 – Funk ‘Round The World (Ghetto Funk, Nu Funk, Funky Beats, Trip Hop)

Duminica
23:30-02:30 – Electronic Sounds of the Universe (Electro-Swing, Electro-Tango, Balkan & Asian Fusion)