CorpHack

corphackCorphack este o mică organizație de împătimiți de gaming care își propune sa aducă Timișoara pe harta marilor evenimente de acest gen prin organizarea de competiții și evenimente locale adresate pasionaților de tehnologie de toate vîrstele.

La PLAI, echipa CorpHack vă propune sa participați la o experientă unică și originală: Gaming Triathlon. De-a lungul celor 2 zile de festival, va invităm să vă înscrieți să participați la triatlonul jocurilor electronice.

Fiecare participant înscris va juca 3 sesiuni de cate 5 minute pe cele 3 deviceuri puse la dispoziție în cadrul standului CorpHack: Consola TV, Oculus Rift 3D reality și PC. Scorul obținut în cele 15 minute va fi expus în “Hall of Fame CorpHack” iar la sfîrșitul celor 2 zile, vom știi câștigatorul: “Best casual triathlon gamer” din Timișoara.
Jocurile sunt surpriză, nu vor fi neapărat Sports video game și le vom dezvălui doar în ziua festivalului. Vă asigurăm ca sunt interesante, ușor de învățat, non-violente și se adresează tuturor pasionaților între 4 și 99 de ani.

*Toți participanții vor avea posibilitatea sa se familiarizeze cu jocurile înainte de a participa.

www.corphack.ro www.facebook.com/corphack

Program la PLAI X

Sâmbătă:
12:00–19:00 Gaming Triathlon (înscrierea se poate face la fața locului sau pe www.corphack.ro în limita locurilor disponibile)
16:00–18:00 Competiție de DOTA2 1v1 (înscrierea se poate face la fața locului sau pe www.corphack.ro în limita locurilor disponibile)

Duminică:
12:00–18:00 Gaming Triathlon (înscrierea se poate face la fața locului sau pe www.corphack.ro în limita locurilor disponibile)
16:00–18:00 Competiție de DOTA2 1v1 (înscrierea se poate face la fața locului sau pe www.corphack.ro în limita locurilor disponibile)
18:00–19:00 Premiere