Patrice

14 septembrie, ora 22:00 – Patrice

Anul trecut am avut primul SOLD OUT şi mulţi dintre noi am rămas cu amintiri de neuitat după concertul lui Patrice. Din păcate, mulţi nu au putut intra la acel concert în Muzeului Satului Bănăţean, capacitatea muzeului fiind limitată.

Pentru ei, pentru cei care au fost la concert şi pentru cei care nu au ajuns în 2012, Patrice revine la PLAI pentru a-şi lansa viitorul album, intitulat “The Rising of the Son”, ce va fi disponibil începând cu 23 August 2013.

Piese noi şi piese vechi, într-o formulă nouă şi un “show” nou, pentru 14 septembrie vă propunem o seară ce se anunţă plină de “good vibes” şi sonorităţi ce vor trece de la pop la reggae, funk, soul, rock şi folk englezesc la desert blues-ul lui Vieux Farka.

Patrice este ultimul artist anunţat pentru line-up-ul muzical PLAI 2013 şi se alătură lui ZAZ, Vieux Farka Toure, Baba Zula, Maïa Vidal şi Nuevo Tango Quintet feat. Marili Machado.

Discografie Patrice:
2000 – Ancient Spirit
2002 – How do you call it
2003 – Silly Walks Meets Patrice
2005 – Nile
2006 – Raw and Uncut (live)
2008 – Free-Patri-ation
2010 – One
2013 – The Rising of the Son (incepand cu 23 August)

Resurse WEB:
http://www.patrice.net
http://en.wikipedia.org/wiki/Patrice_Bart-Williams#References
http://patricebartwilliams.free.fr/index.php

Videoclipuri:
The Rising of the Son (short movie trailer) http://www.youtube.com/watch?v=vzwY4NQJCrM
Alive (recording session) http://www.youtube.com/watch?v=NB4nMBgp7wo
Soulstorm http://www.youtube.com/watch?v=HpLcnUQ9TRs
Everyday Good http://www.youtube.com/watch?v=BrpVj3T3tl8
Up In My Room http://www.youtube.com/watch?v=TWfzhse1FjQ
Clouds http://www.youtube.com/watch?v=RrhaisATTp0&ob=av2e