Voluntar pentru Plai

VOLUNTAR DIN LUMEA LARGĂ, hai la PLAI!

Ce înseamnă să fii voluntar la PLAI?

Înseamnă să doreşti să organizezi un eveniment de calitate, un eveniment divers de care să se bucure oameni frumoşi. Înseamnă să-ţi doreşti să faci ceva să se întâmple, pentru că e nevoie de acel ceva. Înseamnă nopţi nedormite şi multe cafele, telefoane şi walkie-talkies. Înseamnă artişti extraordinari cu care vorbeşti despre muzica preferată, înseamnă ONG-uri care fac lucruri minunate, înseamnă prietenii cu oameni pe care altfel nu i-ai cunoaşte. Să fii voluntar la PLAI înseamnă să ni te alături nouă, tineri ca şi tine care am îndrăznit să visăm frumos şi să visăm la PLAI.

O mulţime de muncă te aşteaptă, aer proaspăt, iarba verde, oameni faini şi niste “joburi” de bază din care să alegi.

* dacă te numeri printre cei energici şi plini de viaţă, amenajarea ţi se va potrivi ca o manusă (făcut baruri, ridicat corturi, pregătit saci, montat bannere … )

* dacă te ştii bun(-ă) de gură, te pricepi cu oamenii, ai zice că te potriveşti în echipa de PR (pus brăţări, explicat reguli la intrarea la PLAI)

* celor energici şi matinali (dar nu numai) li s-ar potrivi de minune să fie eco-fun (curăţenia de dimineaţă) şi bun-la-toate

* rezistent la ore târzii? excelent! avem un loc special de party-support person şi multe altele asemănătoare în care să ne arăţi ce poţi

* iar pentru superfanii artiştilor ce vor urca pe scena mare în acest an, le oferim un bonus: ocazia de a fi ghid de artist.

În cazul în care experienţa te recomandă spre un anumit domeniu sau te pricepi la altceva care ne-ar aduce un plus, te rugăm să ne spui în formularul ataşat. Te rugăm să completezi şi să trimiţi formularul până în data de 14 august, ora 23.00, pe adresa birou@plai.ro.

Te aşteptăm!

Echipa PLAI Festival