2% pentru Plai

Vă place PLAI? Atunci puteţi să contribuiţi şi voi la creşterea festivalului în viitor. Nu este un secret pentru nimeni că organizarea unei astfel de manifestări presupune, pe lângă foarte multă muncă, şi nişte sume considerabile. Noi, Centrul Cultural PLAI, suntem o organizaţie tânără, non-guvernamentală, non-profit, care îşi propune promovarea artei şi a multiculturalităţii, dorind să creeze şi să ofere ocazia de dezvoltare prin diversitate. Practic, fiecare leu care intră în conturile organizaţiei este folosit pentru următoarea ediţie a Festivalului PLAI. Cu cât fondurile disponibile sunt mai mari, putem investi în dezvoltarea festivalului din toate punctele de vedere.

Aceasta nu este o cerere de sponsorizare, ci un îndemn de a sprijini o organizaţie culturală, nonprofit, neguvernamentală, bazată pe voluntariat şi dedicată binelui public. Cum? Simplu şi fără să cheltuiţi vreun leu din buzunarul propriu: prin direcţionarea a 2% din impozitul pe venit, pe care oricum îl plătiţi statului, către Centrul Cultural PLAI. În fapt, cereţi ca o parte din impozitul plătit să fie cheltuit în favoarea unei organizaţii care face o lucrare ce vă reprezintă.

Este bine să ştiţi că Festivalul PLAI este organizat prin efortul în totalitate voluntar al unui grup de tineri. Nimeni nu este plătit. Singura noastră răsplată este munca bine făcută şi bucuria de a vedea că dumneavoastră, cei care veniţi la PLAI, preţuiţi această lucrare. Şi e normal să fie aşa, căci PLAI nu este o afacere din care să câştige cineva, ci un proiect eminamente cultural.

Procedura

Pentru a direcţiona 2% din impozit către Centrul Cultural PLAI — şi implicit către Festivalul Plai — urmaţi etapele de mai jos:

1) Descărcaţi formularul 230 de AICI
2) Completati formularul cu datele voastre personale (capitolul I)
3) Semnaţi şi depuneţi formularul la Biroul de Finanţe din oraşul vostru.
Termenul limită pentru depunere este 25 mai 2017.

Echipa Plai