Concert Joss Stone

Raiffeisen Bank prezintă: Joss Stone în premieră şi exclusivitate la Timişoara (produs de PLAI)

8 septembrie 2016

Picture1

În premieră în România, cântăreață de soul din Marea Britanie, Joss Stone va susţine un concert la Timişoara în data de 8 septembrie 2016, ca parte a turneului artistei „Total World Tour”.

Joss Stone (pe numele său real, Joscelyn Eve Stoker), născută în Kent pe 11 aprilie 1987, este o artistă complexa, actrita in serialul „The Tudors” si o cariera muzicala de exceptie. A fost numită de către Billboard „Reggae Artist of the Year” în 2015 si a fost nominalizată pentru trei premii Grammy (Cel mai bun artist nou, Cea mai bună performanţă vocală pop şi Cel mai bun album vocal pop), castigand Premiul Grammy pentru Cea mai bună performanţă R&B formată dintr-un duet sau un grup vocal în 2007. Joss Stone s-a implicat în proiecte muzicale precum Superheavy (cu Mick Jagger, Damien Marley şi Rahman) sau Band Aid 20 (versiunea din 2004 a Band Aid, concerte caritabile iniţiate şi organizate de către Bob Geldof din 1985), dovedind implicare in cauze sociale de amploare care pot schimba în bine viaţa oamenilor.

Evenimentul este produs de către Festivalul PLAI, cu susţinerea Primăriei Municipiului Timişoara, şi va avea loc la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, 8 septembrie 2016.

Asocierea Raiffeisen Bank cu acest concert, se derulează sub platforma de evenimente “Împreună”, platformă ce îşi propune să identifice momente de interacţiune cu comunitatea locală în jurul unor manifestări culturale, artistice, sportive, de calitate şi care să se concretizeze într-o interacţiune cât mai tangibilă şi memorabilă.

Informaţii despre bilete pentru participanţii PLAI pot fi găsite aici: http://www.plai.ro/bilete
#plaiepersonal