Regulament

Regulament participare la Festivalul PLAI

Pe scurt

Da
Intrare gratis pentru copii sub 12 ani
Animale de companie
Fotografiat

Nu
Sticlă sau orice obiect contondent
Substanțe stupefiante
Umbrele
Foc, artificii sau petarde

Pe lung

Cumpărarea abonamentului sau a biletului de intrare îţi dă dreptul de a participa la Festivalul PLAI in zilele înscrise pe bilet. Prin participarea la acest eveniment accepti regulamentul intern şi eşti de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.
La intrare biletele vor fi preschimbate în brăţări pe care trebuie să le porţi dacă te afli pe teritoriul festivalului. Brăţările vor fi controlate atât la intrare, cât şi la ieşire, precum şi pe întreg teritoriul festivalului. Brăţările pierdute sau deteriorate nu pot fi înlocuite. BRĂŢĂRILE DETERIORATE SAU DISTRUSE NU SUNT VALABILE! Brăţările vor fi purtate obligatoriu şi exclusiv pe mână.
Pentru evitarea oricăror neplăceri, te rugăm să-ţi procuri biletul sau abonamentul numai de la distribuitorii autorizaţi. Abonamentele şi biletele conţin elemente de siguranţă şi vor fi controlate la intrarea pe teritoriul Festivalului PLAI. Falsificarea biletelor, abonamentelor sau brăţărilor constituie infracţiune. Împotriva persoanelor care vor comite infracţiunea de fals, uz de fals, înşelăciune, alte fapte sau acte în acest scop, organizatorii vor depune plângere penală.
Copiii sub 12 ani (150 cm înalţime), cu însoţitor, beneficiază de acces gratuit.
Este permisă participarea la Festivalul PLAI cu animale de companie conform prevederilor legale cu rugămintea de a nu deranja restul participanţilor la eveniment.
Te rugăm să ai grijă de natură! Depozitează deşeurile doar în locurile marcate în acest sens.
Te rugăm să fii responsabil faţă de locaţia PLAI: Muzeul Satului Bănăţean. Clădirile fac parte din Patrimoniul Naţional iar pierderea survenită unei deteriorări este mult mai mare decât pierderea materială în sine. Deteriorarea sau vandalizarea oricărui bun al muzeului sunt strict interzise.
Introducerea de sticle sau a altor obiecte contondente este STRICT INTERZISĂ!
Introducerea şi deţinerea subtanţelor stupefiante este STRICT INTERZISĂ!
Foc, artificii sau petarde sunt STRICT INTERZISE!
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a verifica şi reţine obiectele ce contravin regulilor festivalului.
Organizatorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video. Persoanele care apar pe înregistrările realizate nu pot avea nicio pretenţie faţă de organizatori, producători sau utilizatori.
Pe toată durata evenimentului înregistrările audio şi video pot fi realizate numai cu acordul în scris al organizatorilor. Fotografierea este permisă pe tot teritoriul Muzeului Satului Bănăţean. În timpul concertelor este permisă doar fotografierea fără blitz.
Evenimentul va avea loc, indiferent de condiţiile meteorologice.
În eventualitatea ploii vă rugăm să veniţi cu pelerine şi nu cu umbrele. Acestea sunt un pericol de siguranţă dar şi obturează vizibilitatea.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica programul.