TBike & FreeRider.ro

TBike îşi propune să facă din Timişoara un plai de biciclişti, încercând să ofere în premieră pentru oraş o alternativă viabilă la transportul în comun. TBike pune la dispoziţie un serviciu semi-modular de închiriat biciclete. Vehiculele TBike pot fi înapoiate în cele peste 10 parcări, una cu siguranţă şi în zona ta! Pe lângă asta bicicletele tBike sunt foarte comode şi pot fi folosite cu orice vestimentaţie (inclusiv rochii), fiind perfect echipate pentru oraş: coş, portbagaj, semnalizare luminoasă, apărătoare de noroi şi apărătoare la lanţ.

www.tbike.ro

Freerider este o revistă de biciclete online ce abordează toate subiectele care se desfăşoara în jurul activităţii de biking. Freerider.ro simplifică foarte mult căutarea unei biciclete pe internet, beneficiind de un selector, care caută în majoritatea magazinelor virtuale din România, găsind cele mai bune oferte pentru biciclete.

Mai mult, utilizatorilor le este oferită posibilitatea de a întâlni biciclişti din toată ţara prin intermediul comunităţii virtuale.

Freerider.ro conţine numeroase informaţii despre lansări de biciclete şi componente, noutăţi din domeniu, teste de biciclete sau de piese de biciclete, tutoriale “do it yourself” în care sunt explicate pe larg procedeele de reglaje ale componentelor de biciclete, tutoriale despre trick-uri pentru freeride, trial, dirt jump şi bmx, articole din domeniul sănătăţii, filme, informaţii utile, trasee de biciclete prin ţară, forum şi în special comunitate de biciclişti.

www.freerider.ro