BEST Film Festival

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie studenţeasca nonprofit şi apolitică înfiinţată ca răspuns la nevoia de a promova comunicarea, schimbul cultural şi experienţă între studenţii din domeniul tehnic din Europa.

Grupul local BEST Brasov a luat fiinţă în iulie 1998 şi în prezent numara peste 30 de membri activi. De-a lungul celor 10 ani de existenţă am învăţat sa preţuim lucrul în echipă, prietenia, seriozitatea , respectul şi întelegerea, devenind astfel un grup puternic şi unit.

Întâlnirile directe reprezintă cel mai eficient mod de a intra în contact cu domenii ce vor juca un rol important în cariera unui viitor inginer, de aceea BEST organizează diferite evenimente cu participare internaţională, cu sau fară caracter academic. Printre acestea se numară târguri de locuri de muncă, cursuri academice, training-uri, schimburi culturale, cursuri de limbi străine, workshop-uri, prezentări de companii, seminarii şi proiecte socio-culturale.

BEST Film Festival este un festival concurs de filme de scurt metraj, pentru tinerele talente romaneşti, din rândul studenţilor. Este singurul festival dedicat direct tinerilor. În cadrul festivalului nu conteazã atât calitatea imaginii cât ideea filmului. Pentru mai multe detalii urmăriţi site-ul: http://bestfilmfestival.ro/ sau blogul http://bestfilmfestival.wordpress.com/.