Voteaza PLAI la Festival Awards 2014!

După fiecare ediţie a festivalului PLAI, echipa noastră de voluntari creşte. Şi când spunem asta nu ne referim doar la acei oameni care aleg să ni se alăture, ci şi la experienţa pe care o acumulăm.

De aproape nouă ani, la fiecare sfârşit de septembrie tragem linie şi analizăm, mai ales ţinând cont de feedback-ul vostru, care au fost lucrurile care s-au desfăşurat aşa cum ne-am dorit, ce nu a mers, unde am greşit şi care ar fi aspectele care necesită să fie îmbunătăţite. Pe lângă toate acestea, fiecare dintre noi propune, pe tot parcursul anului, câte o idee nouă care ar putea fi implementată la ediţia din toamna următoare.

Practic, organizarea următoarei ediţii de PLAI începe imediat după ce se finalizează cea din anul curent. Cel mai frumos şi împlinitor lucru este că acest festival reprezintă o parte din fiecare voluntar, din fiecare dintre noi, de unde vine şi sloganul “Realizat 100% de voluntari”.

Chiar dacă învăţăm să fim mai buni din fiecare ediţie, emoţiile sunt la fel de copleşitoare când, pentru trei zile din an, se deschid porţile Muzeului Satului Bănăţean şi voi ne treceţi pragul. Ne dorim ca întodeauna să ne ridicăm la aşteptările voastre, să vă placă ideile pe care le coacem timp de un an, să vă bucuraţi de noutăţile pe care le aducem în festival. Şi, credeţi-ne pe cuvânt, nu există bucurie mai mare decât să vă vedem că trăiţi PLAI alături de noi!

Începând din 2012, PLAI a fost nominalizat printre cele mai bune evenimente organizate în Europa. Această nominalizare ne onorează şi ne obligă să creştem, an după an, oferta festivalului. De ieri, 6 octombrie, a început din nou votarea la Festival Awards. Pe noi ne găsiţi în categoria Best Small Festival. Votarea durează maximum două minute şi nu presupune o înscriere prealabilă.

Ne puteţi vota până în 27 octombrie şi ne bazăm şi de această dată pe sprijinul vostru pentru a repeta performanţa din anii trecuţi, dacă nu chiar pentru a ajunge pe prima poziţie a clasamentului. Iar dacă nu v-au convins aceste rânduri, vă invităm să ne urmăriţi şi în următoarele trei săptămâni, fiindcă vă vom prezenta şi mai multe motive pentru care festivalul PLAI merită să ajungă în lista celor mai bune evenimente din Europa.