Voluntarii #traiescPLAI

Anul acesta PLAI împlinește 10 ani iar noi, voluntarii, sărbătorim 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 sau 1 an de când ne cunoaștem, lucrăm și creăm împreună. Ca în fiecare an, ne dorim să cunoaștem oameni noi, să descoperim lucruri noi împreună și să învățăm unii de la alții.

Suntem cu toții diferiți, însă PLAI ne-a adus împreună și continuă să facă asta în fiecare an prin responsabilitățile pe care le preluăm să “construim” festivalul și prin dorința de a oferi participanților la festival ceva nou și frumos. Fiecare persoană aduce ceva anume, ceva unic festivalului, iar noi o spunem adesea – oamenii fac PLAI-ul să fie ce este.

Aplicare este simplă, durează câteva minute: completezi acest formular și noi îți vom scrie în iulie.
Deadline-ul de aplicare este în 12 iulie 2015, dar ne-ar plăcea să avem aplicari cât mai din timp, să putem să lucrăm deja împreună. :)

Ediția din acest an va fi plină de surprize, chiar și pentru noi, ca voluntari, și avem timp toată vara (perioadă ce uneori ni se pare prea scurtă) să venim cu idei noi, creative, să încercăm și să facem PLAI-ul de anul acesta și mai frumos și mai special.

Mai multe detalii despre ce înseamnă munca din spatele festivalului poți găsi aici și aici. Iar dacă ai întrebări scrie-i la Deea (deea.radulescu@plai.ro).
Noi așteptăm să te cunoaștem în 19 iulie – la prima noastră întâlnire, după care vom forma echipa de voluntari pentru anul 2015.

Cu drag,
Echipa PLAI