Voluntar pentru Plai

Ce înseamnă să fii voluntar la PLAI?

Inseamna sa doresti sa organizezi un eveniment de calitate, un eveniment divers de care sa se bucure oameni frumosi. Inseamna sa-ti doresti sa faci ceva sa se intample, pentru ca e nevoie de acel ceva. Inseamna nopti nedormite si multe cafele, telefoane si walkie talkies. Inseamna artisti extraordinari cu care vorbesti despre muzica preferata, inseamna ONG-uri care fac lucruri minunate, inseamna prietenii cu oameni pe care altfel nu i-ai cunoaste. Sa fi voluntar la PLAI inseamna sa ni te alaturi noua, tineri ca si tine care am indraznit sa visam frumos si sa visam la PLAI.

O multime de munca te asteapta, aer proaspat, iarba verde, oameni faini si niste “joburi” de baza din care sa alegi.

* daca te numeri printre cei energici si plini de viata, amenajarea ti se va potrivi ca o manusa (facut baruri, ridicat corturi, pregatit saci, montat bannere… )

* daca te stii bun(-a) de gura, te pricepi cu oamenii, ai zice ca te potrivesti in echipa de PR (pus bratari, explicat reguli la intrarea la PLAI)?

* celor energici si matinali (dar nu numai) li s-ar potrivi de minune sa fie eco-fun (curatenia de dimineata) si bun-la-toate

* rezistent la ore tarzii? excelent! avem un loc special de party-support person si multe altele asemanatoare in care sa ne arati ce poti,

* iar pentru superfanii artistilor ce vor urca pe scena mare in acest an, le oferim un bonus: ocazia de a fi ghid de artist.

in cazul in care experienta te recomanda spre un anumit domeniu sau te pricepi la altceva care ne-ar aduce un plus, te rugam sa ne spui in formularul atasat. Te rugam sa completezi si sa trimiti formularul pana in data de 14 august, ora 23.00, pe adresa emma.revai@plai.ro.

Te asteptam!

Echipa PLAI Festival