Vine 2011

Este Decembrie … sfarsitul lui Decembrie, sfarsitul lui 2010 si al unui PLAI no. 5 … este un moment in care ne uitam inapoi si ne este greu sa credem ca timpul a trecut asa de repede, un moment in care ne uitam unii la altii si ne bucuram ca ne avem si ca suntem impreuna, pentru ca stim ca doar impreuna am reusit sa aniversam 5 ani, sa facem primul eveniment la Bucuresti (Misia – Ruas, 29 Noiembrie 2010, Opera Nationala Bucuresti), sa visam la PLAI no. 6 si sa privim in viitor. Sa facem planuri pentru PLAI 2011, pentru evenimentele pe care dorim sa le oferim si sa visam in continuare…

Ne-am intalnit in Decembrie, asa cum ne-am propus la Valiug in octombrie, pentru a ne vedea si a sarbatori impreuna un Revelion simbolic, pentru a fi impreuna si a ne bucura de tot ce a insemnat si inseamna 2010 pentru noi.

Pe de alta parte, 2011 va fi pentru noi un nou test, o noua provocare, dar si o noua ocazie de a visa frumos si a ne bucura de lucrurile care fac oamenii sa fie aproape. 2011 – Anul mondial al voluntariatului – o noua ocazie pentru noi de a promova unul din subiectele in care credem – voluntariatul – si de a-l incuraja in fiecare dintre noi.

Cu aceste ganduri frumoase, cu sufletul plin de speranta si emotie pentru 2011, ne ganditm si la toti cei care ne ajuta in fiecare an sa organizam Festivalul PLAI, cei care se gandesc cu drag la eveniment si vin la fiecare editie, cei care cumpara bilet stiind ca sustin voluntariatul si care il fac cadou celor dragi… va dorim tuturor un an mai bun, un an in care sa fim mai buni si sa ne bucuram de fiecare clipa, fiecare moment cu cei dragi, in care sa apreciem fiecare lucru care nu este lucru si sa impartasim tot ce e bun cu cei din jur!

Sa ne vedem sanatosi si voiosi la PLAI 2011!