#traiescPLAI 2014 – cu gândul spre 2015

Ediţia a noua de PLAI Festival s-a terminat cu câteva zile în urmă, oficial. Tot atunci am început să lucrăm la ediţia cu numărul zece. Treaba la festival nu se încheie odata cu închiderea porţilor Muzeului Satului Bănăţean, cel ce ne e casă, an după an, ci continuă tot timpul anului, fie că e vorba de evenimente speciale, separate de festivalul în sine, fie că sunt şedinţele de planificare şi strategie.

Pentru noi urmează cele mai pline momente. Planificarea ediţiei de anul viitor, pregătirea pentru Festival Awards Europe 2014 (unde sperăm să ne ajutaţi cu voturi, dar vă vom spune despre asta la momentul potrivit), zile cu întâlniri pentru treabă ce se termină cu seri de poveşi prieteneşti. Asta ne e recompensa (că tot s-au întrebat mulţi de ce acceptăm să fim voluntari la un eveniment atât de mare): prieteniile legate între membrii echipei, senzaţia de familie extinsă pe care o avem la fiecare întâlnire.

Ne emoţionam gândindu-ne la ce provocare ne asteaptă pentru ediţia din 2015. Ştim şi vrem să fim mai bun cu fiecare an care trece, cu fiecare ediţie, cu fiecare eveniment pe care-l simţim din postura de organizatori. Dar, să nu vă indoiţi vreodată, totul se face cu cea mai mare pasiune şi bucurie, greutăţile (căci avem şi aşa ceva) se trec ţinându-ne de mână şi ajutându-ne unii pe ceilalţi. De aceea ne veţi vedea întotdeauna pe aleile muzeului zâmbind.

Până ne revedem (între noi – pe viu, cu voi – prin intermediul reţelelor sociale), ne mai bucurăm puţin de ecourile festivalului. De mesajele venite pe pagina noastră de Facebook, de articolele scrise de jurnaliştii prezenţi la festival, de bloggerii veniţi în vizită pentru prima oara sau de bloggerii care şi-au făcut un frumos obicei de a ne vizita la fiecare ediţie.

Si le mulţumim pentru sprijin şi pentru scrieri, mai jos, pe fiecare:

Alex
Ovi
Roxana
Isabela
Ruxandra
Lucian
Bogdan
Andreea
Claudia
Diana
Nico
Alex
Andreea
Cristina
Alexandra

Iar ca să nu încheiem prea simplu, vă lăsăm cu frumosul videoclip realizat de prietenii de la Grolsch, care surprinde exact spiritul PLAI, acel spirit pe care sperăm ca vi-l transmitem şi vouă, prin vorbele şi fotografiile noastre. Şi că tot veni vorba, mai pregătim un articol cu ceea ce ne-au trasmis despre festival şi public artiştii invitaţi anul acesta.

PLAI Festival mulţumeşte partenerilor şi sponsorilor care, prin implicarea lor, au făcut posibilă editia din acest an. De asemenea, mulţumeşte publicului, un partener permanent, fără de care acest eveniment n-ar exista.

Puteţi citi despre PLAI şi pe blogFacebookTwitter sau Instagram.