#traiesc PLAI 2014 – Prima zi e aici!

Bine, recunoaştem: ploaia de dimineaţa ne-a luat prin surprindere, destul cât să ne scoatem din bagaje pelerinele si să punem pe noi o bluzită mai groasă. Bine ca a fost, a trecut, ne-am aşezat sufletele la loc şi ne-am suflecat mânecile: urma să ne primim, în sfârşit, oaspeţii!

Şi oaspeţii au venit. Bucuroşi de revedere, s-au aşezat pe paleţii pregătiţi cu grijă şi au aşteptat începerea concertelor. Artiştii au fost şi ei încântaţi de public, în backstage povestind despre cum Timişoara e începutul în toate. Flatant şi prilej de îmbujorare pentru noi.

Au fost Light in Babylon, BaLaKo şi Asian Dub Foundation. A fost Balerina Magnetică şi filmul Usturoi. A fost soare şi voie bună, i-am avut pe cei de la BaLaKo în backstage, care ne-au povestit despre cel mai nou album al lor, Colours. Asian Dub Foundation au petrecut cu noi toată după-amiaza, bucurându-se de aer proaspăt şi soare, iar concertul lor a fost cu adevărat exploziv, cântându-şi sufletul alaturi de publicul nostru, cel mai fain public din câte au fost vreodată.

Programul zilelor următoare e unul plin şi vesel. Să veniţi, să ne bucurăm împreună. Despre noi, despre Timişoara şi despre altele, a scris şi Ruxandra Predescu.