Şi a fost … PLAI 2010!

Iată că am mai bifat o ediţie de PLAI, cel puţin la fel de colorată, veselă şi hiperactivă, cu multă muncă, dar tot pe-atâta voie bună. Iar emoţiile dinaintea şi din timpul festivalului s-au dizolvat rapid când am conştientizat că fiecare palet strâns şi şurub desfăcut ne duc cu un pas mai aproape de PLAI 2011, de a cărui planificare ne despart mai puţin de trei săptămâni!

Cu ce am rămas după PLAI 2010? Categoric cu un an în plus de experienţă şi o echipă de voluntari mai frumoasă, dar asta nu e tot. Ni se mai întâmplă să fim întrebaţi de către cunoştinţe: “OK, voluntari, dar totuşi… cât câştigaţi?”

Deşi pe moment pare caraghios, PLAI fiind un festival non-profit, adevărul e că noi, voluntarii, câştigăm chiar bine. Retrăim farmecul copilăriei prin fiecare omuleţ care îşi pictează o cană, un tricou, sau năsucul; simţim emoţia fiecărui participant care se caţără într-un copac sau reuşeşte să facă o jonglerie; ne lăsăm furaţi de visarea fiecărui spectator absorbit de magia fado-ului Misiei sau tobelor indianului Trilok Gurtu.

Aşa că vă mulţumim cu drag celor care ne-au ajutat să facem acest eveniment să se întâmple, fie în calitate de parteneri finanţatori, de parteneri culturali, de susţinători sau pur şi simplu de vizitatori ai Muzeului Satului Bănăţean.Datorită vouă tuturor am rămas cu toţii cu un PLAI mai câştigaţi.

- Echipa PLAI