Rocket Juice and The Moon feat. Fatoumata Diawara

Când zici Flea e clar ca vorbeşti de Red Hot Chilli Peppers şi auzi pe fundal bass-ul din Under the Bridge. Când zici Damon Albarm nu poţi decât să te gândesti la Gorillaz sau Blur. Când zici Tony Allen e clar că vorbeşti de un mare producător muzical. Iar atunci când îi pui laolaltă vorbeşti despre super-grupul Rocket Juice and The Moon. Muzica lui Fela Kuti i-a unit pe cei trei în acest proiect şi alături de ei alţi artişti de renume: Erykah Badu, Hypnotic Brass Ensemble, M.anifest şi Fatoumata Diawara.

Deja faimoasă în Mali, fiind actriţă de teatru şi film şi deja faimoasă în lumea muzicii, fiind clasată pe prima poziţie timp de 5 luni a World Music Charts Europe în urma lansării albumului ei de debut, Fatoumata este cooptată în acest proiect, înregistrând câteva piese pentru albumul lansat în martie anul acesta.

http://www.youtube.com/watch?v=pk9Ov1lfw00

Nu rămâne decât să spunem că abia aşteptăm seara de sâmbătă, 15 septembrie, când o vom asculta live la PLAI pe aceasta divă a muzicii din Mali, a cărei voce a uimit industria muzicală internaţională.

Pe curând la PLAI!