#responsabilitatesociala

Abia așteptăm să vină luna septembrie și să vă aducem o nouă ediție de PLAI, cu foarte multe surprize. În fiecare an, nu uităm însă de partenerii noștri culturali, care alături de alte asociații și ONG-uri reușesc să aducă un zâmbet pe chipurile multor oameni.

Împreună, ca voluntari PLAI şi nu numai, încercăm să dăruim cât mai mult proiectelor în care credem și care au nevoie de sprijinul nostru, ca într-un final să realizeze cât mai multe lucruri frumoase. Noi suntem o echipă mare, formată din oameni minunați și darnici, dar totodată diferiți între noi. Poate că gândim altfel, dar în final, un lucru care ne aduce împreună și ne motivează pe fiecare în parte este responsabilitatea socială. O regăsim în fiecare dintre noi, iar pe lângă donarea celor 2% vrem să facem mult mai mult.

Dar ce înseamnă responsabilitatea socială pentru noi?

Când ne gândim la responsabilitatea socială putem să ne imaginăm: o persoană cu dizabilități care primește îngrijirile de care are nevoie, evenimente şi festivaluri care promovează diverse filme și artiși sau chiar un proiect care ajută la prevenirea cancerului. Toate aceste proiecte organizate de ONG-uri sau diverse asociații aduc o schimbare în societate, dar acestea au nevoie de ajutorul fiecăruia pentru a continua să existe și să aducă cât mai multe zâmbete.

În fiecare an, susținem cât de mult putem asociațiile și organizațiile partenere deoarece știm că orice ajutor în plus este foarte important pentru ele. Prin urmare, PLAI-ul le găzduiește pe Aleea Culturală, unde le ajutăm să își promoveze cauzele pentru care luptă: de la sănătate, sport,  artă şi cultur. Din păcate, dăruirea și implicarea acestor asociații nu este tot timpul de ajuns și pentru ele fiecare leu contează, indiferent de cât de mică sau mare este suma oferită. Fiecare cauză merită apreciată prin donarea celor 2%, care nu ne costă nimic, dar pentru organizațiile respective poate însemna foarte mult.

Ne dorim să le aducem o mână de ajutor acestora, astfel vă încurajăm să donați cei 2% din impozitul pe venit unei cauze în care credeți. Fie că este vorba de proiecte culturale, sociale, ecologice sau de sănătate ele merită sprijinul nostru.

Declarațiile pot fi depuse până în 25 mai. Iar detalii găsiţi pe site sau/şi pagina de Facebook a organizaţiilor.

Cu drag,

Echipa PLAI