#plaiepersonal

#plaiepersonal

De zece ani trăim în fiecare septembrie experiențe care ne aduc mai aproape unii de alții și ne apropie prin dragostea de artă, muzică și cultură. Festivalul PLAI trăiește în continuare prin voi, prieteni, sponsori şi finanţatori, public, parteneri și artiști. Ne bucurăm mereu de atmosfera pe care o simțim atunci când ne vedem printre căsuțe, printre raze de soare sau când ne găsim ascunși printre culori și lampioane. 

Știm, pentru fiecare festivalul înseamnă altceva. La PLAI ai cunoscut-o pe ea și l-ai văzut prima dată pe el. Ai adoptat un câine, ai mâncat clătite pe săturate sau ai dansat până dimineață, ai participat la unul din zecile de ateliere şi ai vizionat în linişte un film.

Muzică, râsete, nopți senine și zile fără griji. Fiecare poate alege ce dorește să vadă, să încerce, să asculte sau să guste atunci când vine la PLAI. Fiecare trăieşte festivalul într-un fel particular. Ne dăm seama că toți petrecem la PLAI o experiență unică și frumoasă în moduri atât de diferite. 

PLAI e personal.

E ceva nou, ceva vechi, ceva altfel, ceva propriu tuturor; o experiență personală care te implică an de an.

 Vrem să vedem cum definești tu festivalul. Creează o variantă personală a afișului de anul acesta și ai șansa să câștigi invitații la PLAI. Descarcă imaginea cu conturul afișului și joacă-te, coloreaz-o prin orice tehnică vrei tu, apoi încarcă rezultatul pe Facebook și dă tag paginii PLAI. Autorii afișelor cu cel mai mare număr de Like-uri (top 3) pe Facebook vor primi din partea noastră câte un abonament la festival. Ai timp până în 13 mai să ne arăți viziunea ta personală asupra festivalului.

Nu uita să foloseşti #plaiepersonal

Afişul în format A3 (pentru a fi printat şi pictat manual) poate fi downlodat de aici(PDF sau JPG). Iar cel A4 poate fi găsit aici(PDF sau JPG).

Campania de pre-sale cu bilet la preţ special de 75 de lei (abonament pentru cele 3 zile) continuă până în 30 iunie – biletele se pot cumpăra prin reţeaua Eventim şi de la Ambasada (în Timişoara).

Cu drag,

Echipa PLAI