Noutăţi de ultimă oră

Hei, hei!
A trecut ceva vreme de când nu am mai scris. Între timp bineînţeles că nu am stat aiurea la terase în soarele din Unirii sau ne-am plimbat fără folos prin ploile din oraş.
Pe lângă toate lucrurile mai mari sau mai mici de care ne-am ocupat şi cu care nu vă vom plictisi – pentru că sunt partea mai puţin fabuloasă din a face un festival – vrem să vă povestim despre câteva chestii.
S-au întors Tako şi Ţuca (vezi aici) din minunăţia de tur prin lume cu poveşti şi poze incredibile. Şi-au dovedit lor în primul rând, şi mai apoi nouă că dacă vrei să faci lucruri nebunesc de frumoase se poate, chiar şi cu bugete mici. De acasă le-am urmărit îndeaproape experienţele datoriă descrierilor foarte amănunţite şi faine pe care le-au notat pe blogul de călătorie(www.tripmood.net). Din păcate trecerea de la serenitatea unei asemenea excursii la treburile de aici a fost cam abruptă dar au fost prezenţi şi în câteva emisiuni la televiziuni locale – poate i-aţi văzut şi ascultat.
Acu să vă zicem despre site: avem altă structură şi alt design datorită X3 Studios care şi-au donat timpul şi munca pentru o treabă excelentă. Sunt nişte oameni foarte faini care au ştiut mai bine decât noi cum am fi vrut să arate informaţiile pe care vi le oferim. De la lansarea noului site am anunţat şi primii artişti pentru Festival şi am pus bilete în vânzare deja (de menţionat că biletele cumpărate în avans sunt mai ieftine decât în ultima lună sau decât cele de la faţa locului).
O iniţiativă pe care noi o considerăm de bun augur şi la care sperăm să cooptăm mai mulţi organizatori de evenimente este 1ticket care oferă un beneficiu doritorilor de escapade cât mai dese vara asta. Astfel, cumpărând 1ticket poţi participa şi la Festivalul IRAF şi la Festivalul PLAI. Mişto şi multicultural în aceeaşi măsură zicem noi!
În final mai spunem ceva pentru aceia dintre voi care ne urmăresc şi pe Facebook şi Twitter: am început să postăm câte o melodie worldmusic în fiecare zi, astfel că atunci când aveţi chef de o descoperire sau pur şi simplu de nişte muzică bună e bine să ştiţi unde să intraţi.