Noi, voluntarii – Noi voluntari

V-am povestit în postarea trecută despre planificarea PLAI 2013 şi ce înseamna asta pentru noi. Am vorbit puţin despre departamente şi ucenici. Iar acum, să vă dăm puţine detalii despre noi ca şi echipă.

Suntem în continuă creştere în ani, ediţii PLAI, experienţă şi număr de voluntari. Am început cu 6 persoane şi am ajuns la peste 40. Anul acesta avem voluntari noi, plini de idei şi energie, care dupa 3 zile de PLAI, au decis că vor să se implice şi mai mult. Pe lânga ei, sunt şi voluntarii care au mai participat activ la alte ediţii.

La fel ca şi PLAI, am crescut şi noi :)

Da, chiar suntem toţi voluntari. Și pe lângă şcoală/facultate/job, mai facem şi PLAI’ul aşa de mare şi frumos. Poate vă întrebaţi de ce facem asta; răspunsuri, veţi găsi mai jos – un link către testimoniale de la o parte din echipă, să vedeţi cine suntem şi să aflaţi ce înseamnă PLAI pentru noi.

Bineînteles, echipa e mai mare, aşa că urmăriţi blogul pentru următoarea postare unde veţi cunoaşte şi mai mulţi voluntari , pe care sigur i-aţi intalnit şi pe la festival.

Iacată-ne >>

Cu drag,
Echipa PLAI