Muzici şi faze

E acea perioadă a anului când plouă cu propuneri de artişti pentru următoarea ediţie. Adevărul e că asta cu propunerile de artişti e una dintre cele mai mişto etape din pregătirea unui nou episod Plai. Unii sunt artişti pe care îi ascultăm de ani de zile, unii sunt artişti pe care i-am descoperit din întâmplare, din link în link, unii ne sunt propuşi de către impresarii lor, unii sunt artişti care ne scriu chiar ei înşişi şi se autopropun. Din fiecare dintre categoriile astea au ieşit, în cei 4 ani de Plai de până acum, multe lucruri bune, concerte memorabile, fiecare în felul lui.

Dar cel mai mult şi mai mult ne place când primim propuneri de artişti chiar de la cei care vin la Plai şi au ajuns să îndrăgească festivalul. De la voi. Şi asta pentru că e semn că simţiţi Plaiul al vostru, îl simţiţi suficient de aproape încât să vă vină să daţi cu mailul de „yo, check this out”.

Va’zică: aşteptăm propuneri de artişti pentru Plai 2010, fie ca şi comentariu la postarea asta, fie pe mail, la pr[@]plai.ro. Deja ştiţi care e faza cu festivalul Plai: vrem să facem turul muzical al lumii la fiecare ediţie, vrem diversitate sonoră, vrem muzici etnice condimentate cu sound-uri noi, vrem muzici interesante, care spun ceva, vrem jazz bine adus din condei, vrem electro inteligent. V-aţi prins voi: muzică de Plai. Ce vreţi să auzim la Plai 2010?

2006

2007

2008

2009