Echipa PLAI în acţiune

Poate stiaţi deja, sau poate nu, în data de 20 decembrie a avut loc un concert de jazz chiar în sala Teatrului Naţional Timişoara – au concertat Balkan Union cu Csaba Toth Bagi, Mike Stern şi Trilok Gurtu. Muzica lor a străbătut toate sălile şi coridoarele, şi mai ales sufletele celor prezenţi. Ceea ce probabil nu stiaţi este că echipa PLAI a fost activ implicată în oraganizare şi ne-am asigurat ca toţi cei prezenţi să se simtă bine.

Evenimentul a fost organizat de către Primaria Timişoara şi Asociaţia “Timişoara Capitală Culturală Europeană”, cu ocazia anunţului oficial al candidaturii Timişoarei la titlul de capitală culturală europeană pentru anul 2021.

Noi cei din PLAI ne-am ocupat de primirea muzicienilor şi am ajutat şi la întâmpinarea şi indrumarea publicului în sala, care, până la inceperea evenimentului, a fost plină. Cu toate drumurile facute prin teatru, şi discuţiile legate de organizare, am asistat şi la concerte, fie din backstage, fie chiar din sală – şi suntem cu toţii de acord că a fost cu adevărat fantastic şi nici nu am simţit cum au trecut cele 2 ore de muzică.

Suntem increzători că pe viitor vor mai fi astfel de evenimente, să ne delectăm şi pe parcursul anului cu world music şi jazz.

Mai jos puteţi vedea câteva poze de la eveniment şi, bineînteles, ne puteţi vedea şi pe noi :)

Cu stimă,
Echipa PLAI

Blakan Union cu Csaba Toth Bagi: http://www.youtube.com/watch?v=1XCcO3SVFqg
Mike Stern: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JEEd3BNC_SQ#t=45s
Trilok Gurtu: http://www.youtube.com/watch?v=lYpJj-BxOpw