Dăm de veste!

Psss!Psss! Hai mai aproape, am vrea să vă spunem ceva:

Vă mulțumim pentru #plai2016!
Le mulțumim voluntarilor, artiștilor, participanților,vizitatorilor, partenerilor, sponsorilor, tuturor pentru care #plaiepersonal.
2016 a fost extraordinar pentru PLAI: am aniversat 11 ani, ne-am întâlnit cu prieteni, vechi și noi, am avut patru zile de festival, prea multe lucruri faine de listat, dar care toate împreuna au făcut #plai2016 deosebit.

Și acum suntem fericiți să vă dăm ceva: o veste bună!

#plai2017 va avea loc în datele: 8 – 9 – 10 septembrie!

Am început deja pregătirile și bineînțeles ca vom păstra tot timpul legătura cu voi. De pre-sales, parteneri culturali, artisti și multe altele va vom ține la curent pe Facebook și aici, pe blog.

Sunteți curioși ce vă așteaptă la #plai2017? Anul acesta ne concetrăm pe interactivitate și interacțiune, în tot și în toate. Așa că să vă pregătiți să fiți implicați, surprinși și captivați.

Și în 2017 #plaiepersonal pentru noi toți, voluntari, parteneri și sponsori. Și ne bucurăm să avem și anul acesta colaborări atât de frumoase.

Abia așteptăm să lucrăm din nou cu voi cot la cot, să creăm și să construim împreuna, să ne distrăm, și să ne bucurăm împreună la plai2017.

Echipa PLAI