Da capo

Fost-a 2009. Iar de la ultima noastră însemnare a fost şi Crăciun şi Revelion şi Crăciun pe rit vechi şi revelion pe rit vechi şi aniversarea Unirii Principatelor, au fost câteva ture de zăpadă (inclusiv în Timişoara). A, şi flacăra violet, whatever-the-f***-that is.

Dar, pentru că acolo am lăsat-o ultima dată, în decembrie am fost şi la donat sânge, premieră pentru unii dintre noi, interdicţie pentru alţii dintre noi (ăia care încă n-am „împlinit” nici barem 54 de kile sau ăia care au făcut bubă la măsea şi iau antibiotice). În sfârşit, a fost un lucru pe care l-am făcut cu drag şi cu acelaşi drag vă invităm să îl faceţi şi voi, oricând vă îndeamnă inima.

În tot cazul, 2009-le a fost un an tare interesant (în cel mai bun sens) pentru Plai. Mulţi ne întrebau „Da mai faceţi Plai dacă e criză?” Evident că am făcut Plai. Pentru că îl merităm. Pentru că îl meritaţi. Pentru că merită.

Aşa că, da capo, pentru Plai 2010. Au început deja negocierile şi primele confirmări cu artiştii care vor cânta la a 5-a ediţie Plai, dar vă mai fierbem un pic până să îi anunţăm.

Până atunci, însă, pentru perioada imediat următoare, toţi plaipeople sunt super-turaţi & încântaţi de o mare şi frumoasă aventură ce va începe pe 4 februarie. Andreea, ai legătura!