Cum a fost la planificarea Plai 2011

Vestea bună e că am dus la bun sfârşit cinci ediţii de Plai. Vestea şi mai bună e că n-o să ne oprim aici. Deoarece nu ştim cum se face, dar toate pregătirile şi toată energia investită în loc să ne obosească parcă şi mai tare ne motivează.

După cum vă spuneam, sfârşitul trecut de săptămână s-a desfăşurat planificarea Plai 2011. Înarmaţi cu un bus roz, o buburuză albastră, alte câteva maşini, saci de dormit şi de-ale gurii, am pornit către cabana din Văliug care avea să ne adăpostească pentru două zile de muncă şi două nopţi de chefuială.

Şedinţele de la 9 dimineaţa până pe la 7-8 seara au fost pe cât de solicitante, pe atât de productive. Iar unde la începuturile Plaiului, în 2006, mai mult orbecăiam printre probleme de logistică, organizare, finanţare etc., de data aceasta am fost tare mulţumiţi de felul în care am interacţionat şi ne-am organizat. Şi poate vă vine greu să credeţi, dar parcă timpul a zburat şi nu ne-a venit să credem că trebuie deja să ne împachetăm pentru plecare.

Avem multe obiective cel puţin îndrăzneţe pentru la anul, aşa că se anunţă un Plai mai muzical, artistic şi multicultural ca niciodată. Printre lucrurile pe care ni le-am propus se numără să fim mai “interactivi”, aşa că vă invităm cu drag să ne contactaţi prin orice mijloc de comunicare vă vine la îndemână, cât mai multe, chiar toate! :)

De asemenea, ne dorim ca anul care vine să fie un an de “Plai prezintă”, unde evenimentele de sub această umbrelă vor avea marca Plai, şi ne propunem să adoptăm mai degrabă o abordare calitativă, decât una cantitativă, la fel cum v-am obişnuit deja.

Nu în ultimul rând, ne-am bucurat de atâtea idei noi faine încât o să vă mai pregătim din când în când şi câte o surpriză. Prima din ele urmează în curând, aşa că fiţi pe fază!