Abonamente cu preţ redus pentru PLAI Festival 2015

PrintDacă ne uităm pe calendar, mai sunt câteva luni şi vreo două anotimpuri până începe viitoarea ediţie PLAI, între 11-13 septembrie 2015. Dar echipa noastră de voluntari e deja în febra pregătirilor (v-am mai povestit cum, imediat după ce se încheie o ediţie de festival, noi deja ne apucăm să o pregătim pe următoarea).

Când vom deschide din nou porţile Muzeului Satului Bănăţean din Timişoara, nici nu ne vom da seama unde au zburat toate aceste luni. În plus, în septembrie, festivalul va împlini 10 ani, iar gândul acesta ne dă energie şi ne motivează să organizăm o ediţie aniversară memorabilă pentru voi, cu multe suprize frumoase.

Şi avem încă de acum un cadou pentru voi: am pus spre vânzare abonamentele la un preţ redus de 50 de lei (cu sau fără camping inclus, valabile pentru toată perioada festivalului). Acestea pot fi achiziţionate în perioada 30 ianuarie – 21 aprilie 2015, de pe site-ul Eventim şi din reţeaua de distribuţie formată din magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi din librăriile Cărtureşti.

PLAI înseamnă câţiva kilometri de iarbă verde, printre căsuţe ţărăneşti, o echipă de voluntari, 3 zile, un spaţiu deschis pentru visat şi creat, care se întinde până unde te duc picioarele şi unde găseşti ce îţi propui să cauţi. Un loc în care te simţi familiar de când ai intrat, dar pe care continui să-l descoperi de fiecare dată, ritmuri de „world music” şi un traseu propriu printre sute de ateliere şi mii de vizitatori.

Aşa că, indiferent dacă aţi mai fost înainte la festival sau dacă ne veţi trece pragul pentru prima dată în acest an, noi vă aşteptăm cu drag să ne fiţi alături la această ediţie aniversară. Să ne bucurăm împreună şi să sărbătorim de zece ori pe parcursul celor trei zile, atât pe noi, cât şi pe voi, căci nu am fi ajuns până aici fără susţinerea pe care ne-aţi arătat-o în toţi aceşti ani.