2019

Etapa BEGA! 2019 va fi orientată spre activarea zonelor dens populate prin spectacole de tip pop-up ce au ca și conținut artistic instalații interactive în mai multe cartiere non-istorice de pe lângă râul Bega. Instalațiile se vor ridica în timpul serii, astfel încât să surprindă locuitorii zonei și să le stârnească interesul de a vizita și celelalte cartiere.

Etapa din 2019 va avea două proiecte, primul fiind “The Lightning Project” și va combina știința cu artele spectacolului.

Cel de-al doilea proiect se va concentra asupra unor structuri interactive care vor încuraja publicul să interacționeze și să comunice prin mesaje personale sau relevante la nivel social, prin intermediul unei acțiuni fizice ce urmează a fi digitalizată.

Găzduirea celui mai important eveniment de educație și networking din Europa pentru centre culturale independente (Trans Europe Halles Conference) cu peste 80 de reprezentanți ai celor mai importante centre europene în Timișoara, cu accent pus pe tematicile de implicare a comunității, dezvoltarea de audiențe și împărtășirea de conținut și expertiză la nivel European.