termeni si conditii de utilizare

AMBASADA

Prezentele conditii se refera la utilizarea spatiilor din cladirea denumita “AMBASADA” (splaiul Penes Curcanul, Nr. 4-5). Cladirea denumita AMBASADA este o intreprindere sociala infiintata sub numele legal de SC Ridichi cu Sare SRL.

Organizatia/persoana care solicita utilizarea spatiilor din cladirea denumita “AMBASADA” va fi denumita in continuare: BENEFICIAR.

 1. BENEFICIARUL raspunde deplin pentru integritatea spatiilor si a bunurilor materiale din cadrul spatiului utilizat. Eventualele pagube generate de organizarea evenimentului de catre echipa proprie, parteneri tehnici, artisti si/sau participanti vor fi achitate de BENEFICIAR.
 2. BENEFICIARUL este deplin raspunzator pentru siguranta tuturor persoanelor aflate in cladirea „AMBASADA” pe perioada desfasurarii evenimentului. BENEFICIARUL nu este responsabil pentru angajatii AMBASADA
 3. La evenimnetele de peste 100 depersoane pentru asigurarea linistii si ordinii, BENEFICIARUL va asigura paza cladirii si a participantilor fiind unic responsabil pentru orice eveniment desfasurat pe perioada in care desfasoara activitati in „AMBASADA” si pana la golirea spatiul daca evenimentul se intampla in fara orelor normale de functionare.
 4. BENEFICIARUL se obliga sa ia toate masurile de siguranta pentru a asigura buna desfasurare a evenimentului. Acest lucru poate include avize legale (comisia de ordine publica a Mun. Timisoara, UCMR-ADA, PSI, paza, salvare, asigurari de raspundere civila, etc.
 5. BENEFICIARUL este unic raspunzator pentru inregistrarea si asigurarea legalitatii desfasurarii evenimentului si a legalitatii vanzarii biletelor. Ridichi cu Sare SRL nu are nici o implicare de nici un fel in organizarea evenimentului in afara de oferirea spatiului.
 6. Taxele aferente organizarii evenimentului si comercializarii biletelor sunt responsabilitatea BENEFICIARULUI. AMBASADA nu poate fi considerata organizatoare in nici o situatie.
 7. In cazul unor incidente de natura materiala AMBASADA si BENEFICIARUL vor incerca sa rezolve prejudiciul pe cale amiabila.
 8. In cazul unor incidente ce implica persoane (accidentari, altercatii, etc) aflate in cladirea „AMBASADA” in timpul utilizarii spatiilor de catre BENEFICIAR,  BENEFICIARUL isi va asuma intreaga raspundere legala si, dupa caz, financiara.
 1. AMBASADA are dreptul exclusiv de a oferi si/sau comercializa produse alimentare si alcoolice/nealcoolice in incinta cladirii „AMBASADA”. BENEFICIARUL nu poate aduce nici un produs alimentar si/sau alcoolic/nealcoolic in incinta cladirii „AMBASADA”.
 2. Persoanele lasata in incinta cladirii „AMBASADA” pe perioada evenimentului sunt responsabilitatea BENEFICIARULUI. In cazul in care evenimentul este destinat persoanelor peste 18 ani, BENEFICIARUL va asigura limitarea accesului in cladire. Asociatia Casa PLAI si angajatii Asociatiei Casa PLAI nu pot fi considerati responsabili in eventualitatea servirii unui minor cu bauturi alcoolice. BENEFICIARUL isi asuma intreaga raspundere in cazul in care o persoana minora ajunge in cladire si este servita.
 3. BENEFICIARUL nu poate expune nici un material publicitar cu referire la vreun produs HORECA. Acest drept ii revine in totalitate AMBASADA.

 

Prin bifarea acestui formular sunt de acord cu termenii, conditiile de utilizare, costurile de utilizare ale echipamentelor, pretul acestora in cazul deteriorarii si imi asum intreaga responsabilitate financiara si/sau legala, dupa caz.

Membru:
Sprijinită administativ de:
Inspirată de:
Dezvoltăm inițiative cu:
Mașina oficială:
Partener logistic: