termeni si conditii de utilizare

AMBASADA

Prezentele conditii se refera la utilizarea spatiilor din cladirea denumita “AMBASADA” (str. Nicolae Titulescu nr. 5, Timisoara, RO). Cladirea denumita AMBASADA este o intreprindere sociala infiintata sub numele legal de Asociatia CASA PLAI.

Organizatia/persoana care solicita utilizarea spatiilor din cladirea denumita “AMBASADA” va fi denumita in continuare: BENEFICIAR.

 1. BENEFICIARUL raspunde deplin pentru integritatea spatiilor si a bunurilor materiale din cadrul spatiului utilizat. Eventualele pagube generate de organizarea evenimentului de catre echipa proprie, parteneri tehnici, artisti si/sau participanti vor fi achitate de BENEFICIAR.
 2. BENEFICIARUL este deplin raspunzator pentru siguranta tuturor persoanelor aflate in cladirea „AMBASADA” pe perioada desfasurarii evenimentului. BENEFICIARUL nu este responsabil pentru angajatii Asociatiei CASA PLAI.
 3. La evenimnetele de peste 100 depersoane pentru asigurarea linistii si ordinii, BENEFICIARUL va asigura paza cladirii si a participantilor fiind unic responsabil pentru orice eveniment desfasurat pe perioada in care desfasoara activitati in „AMBASADA” si pana la golirea spatiul daca evenimentul se intampla in fara orelor normale de functionare (10:00 – 22:00 luni-joi, 10:00 – 24:00 vineri-sambata sau duminica).
 4. BENEFICIARUL se obliga sa ia toate masurile de siguranta pentru a asigura buna desfasurare a evenimentului. Acest lucru poate include avize legale (comisia de ordine publica a Mun. Timisoara, UCMR-ADA, PSI, paza, salvare, asigurari de raspundere civila, etc.
 5. BENEFICIARUL este unic raspunzator pentru inregistrarea si asigurarea legalitatii desfasurarii evenimentului si a legalitatii vanzarii biletelor. Asociatia Casa PLAI nu are nici o implicare de nici un fel in organizarea evenimentului in afara de oferirea spatiului.
 6. Taxele aferente organizarii evenimentului si comercializarii biletelor sunt responsabilitatea BENEFICIARULUI. Asociatia Casa PLAI nu poate fi considerata organizatoare in nici o situatie.
 7. In cazul unor incidente de natura materiala Asociatia Casa PLAI si BENEFICIARUL vor incerca sa rezolve prejudiciul pe cale amiabila.
 8. In cazul unor incidente ce implica persoane (accidentari, altercatii, etc) aflate in cladirea „AMBASADA” in timpul utilizarii spatiilor de catre BENEFICIAR,  BENEFICIARUL isi va asuma intreaga raspundere legala si, dupa caz, financiara.
 1. Asociatia CASA PLAI are dreptul exclusiv de a oferi si/sau comercializa produse alimentare si alcoolice/nealcoolice in incinta cladirii „AMBASADA”. BENEFICIARUL nu poate aduce nici un produs alimentar si/sau alcoolic/nealcoolic in incinta cladirii „AMBASADA”.
 2. Persoanele lasata in incinta cladirii „AMBASADA” pe perioada evenimentului sunt responsabilitatea BENEFICIARULUI. In cazul in care evenimentul este destinat persoanelor peste 18 ani, BENEFICIARUL va asigura limitarea accesului in cladire. Asociatia Casa PLAI si angajatii Asociatiei Casa PLAI nu pot fi considerati responsabili in eventualitatea servirii unui minor cu bauturi alcoolice. BENEFICIARUL isi asuma intreaga raspundere in cazul in care o persoana minora ajunge in cladire si este servita.
 3. BENEFICIARUL nu poate expune nici un material publicitar cu referire la vreun produs HORECA. Acest drept ii revine in totalitate Asociatiei CASA PLAI.

 

Ghid-uri de utilizare:

Video proiector:

- singura modalitate de a conecta videoproiectoarele din AMBASADA este cu cablu HDMI. Pentru orice alta conectica va rugam sa va aduceti adaptori HDMI.

- in cazul in care sunetul nu se aude prin boxe ci trece prin HDMI la videoproiector urmati urmatorii pasi: click dreapta pe pictograma “Speakers” din task bar, mergeti la “Playback devices”. In fereastra deschisa faceti click dreapta pe videoproiector (BenQ) si selectati “Disable”. Pe urma apasati “Apply” si “OK”.  Restartati programul pe care doriti sa il rulati.

Sonorizare Sala de Sedinte (Sonos PLAYBAR):

- boxa se conecteaza strict prin USB. Nu exista alta optiune.

- in cazul in care nu se aude nimic prin SONOS PLAYBAR si aveti videoproiectorul conectat va rugam verificati setarea explicata la sectiunea “Video proiector”

- in cazul in care nu se aude nimic prin SONOS PLAYBAR si NU aveti videoproiectorul conectat va rugam rugati barmanul sa comunte Sonos PLAYBAR-ul pe intrarea TV din aplicatia dedicata Sonos.

Sonorizare Sala Mare (LD Systems Maui 11):

- boxele se pot conecta prin cabluri XLR sau RCA. Avem si adaptor RCA – Jack 3.5mm. Pentru orice alta modalitatea va rugam sa aduceti conectori.

- puterea cumulata a boxelor este de 280 Watts RMS

 

Costul echipamentelor in caz de deterioare din cauza BENEFICIARULUI, a echipei proprii, parteneri tehnici, artisti si/sau participanti.

Sala de Sedinte:

Sonos PLAYBAR – 4000 LEI

Conector optic RCA-USB – 250 LEI

Ecran de proiectie – 3800 LEI

Masa (platforma de scena) – 1500 LEI / buc

Scaun – 50 LEI / buc

Video proiector BenQ – 6500 LEI

Jaluzea – 300 LEI

 

Sala Mare:

LD Systems Maui 11 – 3100 LEI / buc

Cablu XLR – 50 LEI

Adaptor RCA-Jack 3.5 – 40 LEI

Ecran de proiectie – 3800 LEI

Scaun – 30 LEI / buc

Video proiector BenQ – 6500 LEI

Jaluzea – 300 LEI / buc

 

Prin bifarea acestui formular sunt de acord cu termenii, conditiile de utilizare, costurile de utilizare ale echipamentelor, pretul acestora in cazul deteriorarii si imi asum intreaga responsabilitate financiara si/sau legala, dupa caz.

AMBASADA este membru
AMBASADA este sprijinita administrativ de:
Masina oficiala:
AMBASADA a inceput cu ajutorul unei cofinantari din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013