Sabotage

23:00 – 00:30 Mighty Boogie
www.soundcloud.com/mightyboogie
https://www.facebook.com/digitalrushpromotions/

Mighty Boogie reprezintă unul dintre cei mai buni DJ de muzică jungle și dnb din Timișoara, fiind invitat cinci ani la rând la unul dintre cele mai renumite festivaluri de acest gen, Outlook. Debutul său este marcat de EP-ul Dance get serious, lansat la VIM Records, în 2012.

00:30 – 01:45 General Levy 
www.soundcloud.com/general-levy
www.youtube.com/watch?v=mL2Bgj-za5k

General Levy este legendar pe scena reggae din lume încă de la începutul anilor 90. Albumul de debut, Double Trouble, a însemnat o colaborare cu superstarul Capleton. Piesele lui acoperă atât tradițiile din Jamaica, cât și cele din Anglia. Artistul are 9 albume la activ și este considerat un maestru al dubplate-urilor. General Levy este apreciat în mod iconic pentru piesele Incredible, Monkey Man, Bring It On și Blaze The Fire.

01:45 – 03:30 Kenny Ken
www.soundcloud.com/kenny-ken-1
www.youtube.com/watch?v=DvOF4tpUzGs

Kenny Ken este un adevărat ambasador pentru muzica jungle și dnb, fiind în joc de mai bine de un deceniu. De-a lungul carierei, el a câștigat popularitate prin seturile sale energice. De asemenea, artistul conduce două mari case de discuri din Anglia, Mix ‘n’ Blen (1997) și Monitor Recordings (2008). Kenny Ken rămâne mereu în topul celor mai buni DJ din circuitul dnb.

03:30 – 05:45Benny Page
www.soundcloud.com/bennypagemusic
www.youtube.com/watch?v=vDnLt_uQTF4

Benny Page a jucat un rol crucial în modelarea muzicii dnb din Marea Britanie. Producțiile lui au fost lansate la cele mai importante case de discuri din lume, precum Sony, Universal, London Records și altele. El a colaborat cu artiști de talie mondială, precum Jessie J, Tinnie Tempah, Misha B, Snoop Lion, Arlisa & Nas. Benny a lansat hiturile Raggamuffin, Stamina, What Must I Do prin intermediul propriei case de discuri, numită High Culture.