Raicelai

RaicelaiRaicelai, Un Rai ce-l ai!
Cine suntem?
Din nevoia de a fi inconjurat de mai multa natura, de viata si de verde, a luat nastere proiectul Raicelai, un start-up cu misiunea de a integra natura in mediul urban in care traim.
Povestea Raicelai a inceput din momentul in care Irene Jordache, creatoarea lui, a decis sa combine dragostea ei pentru natura si arta cu stilul de viata metropolitan pe care il adora.
Incorporand elemente naturale sub forma unor mici ecosisteme in sticla si decoruri cu plante aeriene, in design-ul interior al caselor sau spatiilor de birouri, Raicelai isi propune sa intampine nevoia omului de a se apropia mai mult de natura, aducand-o pe aceasta mai aproape de el.
Proiectul are la baza viziuna de a oferii clientilor posibilitatea de a-si crea propria versiune de rai, contribuind la design-ul fiecarui terrarium creat si a fiecarui aranjament dorit.
Lucrate manual, terrariumurile vizionate au un caracter aparte, fiecare conceput cu ajutorul viziunii si imaginatiei clientilor.
Raicelai isi doreste sa integrareze mici ecosisteme in astfel de obiecte menite sa isi duca povestile reinventate mai departe.

https://www.facebook.com/Raicelai-1420289481601293/

Raicelai-Prezentare

Sâmbătă:
12:00-13:00 Totul despre un terrarium, micro ecosistem. Ce este un terrarium?
15:00-16:00 Totul despre un terrarium, micro ecosistem. Ce este un terrarium?

Duminică:
12:00-13:00 Responsabilitate pentru vin. Un seminar despre cum să avem grijă de plante suculente și cum se comportă într-un terrarium.
15:00-16:00 Responsabilitate pentru vin. Un seminar despre cum să avem grijă de plante suculente și cum se comportă într-un terrarium.