inEDU

inEduSuntem un grup de tineri pasionați de educație, care văd dincolo de problemele sistemului actual, care caută soluții și care au curajul să pună lucrurile în mișcare.
Noi, la inEDU, credem cu tărie că educaţia poate deveni cea mai puternică unealtă pe care oamenii o pot folosi pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Și mai credem că rezultatul educației va deveni unul pozitiv atunci când fiecare dintre noi – profesor, elev sau părinte, reprezentant al instituțiilor publice, al ONG-urilor sau pur și simplu membru al comunității în care trăim, își asumă rolul conștient și cu responsabilitate.

InEDU și-a asumat ca misiune susţinerea şi îmbunătăţirea continuă a mediului educaţional prin iniţiative, activităţi, proiecte, materiale şi evenimente educaţionale, dar şi prin promovarea şi sprijinirea iniţiativelor în educaţie la nivel naţional.

http://www.inedu.ro/

Sâmbătă & Duminică:
12:00-19:00 Materiale educaționale la îndemână – Educație reciclabilă
12:00-19:00 Book Quiz – Ghicește cartea!
12:00-19:00 Ce aș face dacă aș fi Ministrul Eucației pentru o zi / Ce mi-aș dori să se schimbe în sistemul educațional
12:00-19:00 Cum îmi doresc să arate societatea?
16:00-17:00 Dezbatere teme educaționale (teme preluate din cărțile de educație, similare cu ceea ce discutăm în cadrul clubului de carte – in Books)
17:00-19:00 Workshop – Cum încurajăm copiii să citească