Teatrul Labirint Asylum

Logo-Asylum-withbckg-AZÍL, aziluri, s. n. 1. Loc unde cineva găsește ocrotire, adăpost, refugiu.

Teatrul Labirint Asylum a apărut prima oară în 2014 pe plaiurile Sibiului ca o soluție la o problemă ce se află pretutindeni.
Scopul este ca prin intermediul spectacolului să se vindece și restabilească legătura naturală dintre fiecare spectator cu sinele și prezentul lui.
Dupa 7 spectacole și sute de spectatori care au trecut pragul Azilului și s-au lăsat conduși de simțuri în Sibiu, compania se extinde să ofere timișorenilor o sursă constantă de teatru experimental.

Teatrul Senzorial Labirint este o formă de teatru interactiv, senzorial, experimental, în care fiecare spectator este invitat să treacă pe rând printr-o experiența unică, un traseu inițiatic.

Această manifestare artistică presupune o interacțiune directă și constantă cu spectatorul. În timpul unei reprezentații de teatru labirint, spectatorul este personajul principal din poveste. Labirintul are dublu sens în această formă de teatru. Nu doar că piesa propriu-zisă se joacă într-un labirint, dar odată cu parcurgerea fizică a traseului, spectatorul călătorește prin labirintul interior și trece prin diverse stări emoționale pe parcursul piesei. Forma teatrală concepută alături de neuropsihologi, Teatru Labirint poate îndeplini rolul de terapie prin teatru.

www.facebook.com/asylumlabyrinth
www.asylumlabyrinth.ro

Sâmbătă & Duminică:
15:00-19:00 Spectacol de teatru senzorial labirint