BeeSwings

BeeSwingsBeeSwings este modul prin care încercăm să aducem zâmbetele pe fețele oamenilor și doza de stare de bine din fiecare zi. Ideea numelui a venit ca un joc de cuvinte între aripile albinelor și leagăn, astfel că BeeSwings te aduce mai aproape de lumea albinelor și te îndeamnă ca după o zi grea de muncă să îți oferi câteva clipe de liniște și relaxare și să lenevești tolănit în hamacele noastre. Totodată, încercăm să scoatem în evidență și să subliniem importanța albinelor, ca principali polenizatori, care, din păcate, sunt din ce în ce mai afectate de poluare. Astfel, la fiecare hamac cumpărat, fericitul posesor va primi cadou un borcănaș cu miere, care să îi îndulcească zilele și mai mult decât o face deja hamacul.

Produsele BeeSwings sunt ideale atât pentru a le folosi în parc, curte sau orice loc din apropierea ta în care simți nevoia să te întinzi, cât și pentru drumeții, când ai bagajul îți este limitat.

Ne puteți găsi pe Facebook, căutând BeeSwings sau la acest link https://www.facebook.com/BeeSwings, puteți trimite un mail la adresa contact.beeswings@gmail.com sau puteți apela la numărul 0767139952.